Balíme do letadla

středa, června 17, 2015

Ahoj všem, 
doufám, že se máte všichni naprosto báječně, blížíte se do posledních zkoušek, závěru školního roku či že vám v práci chybí už jen pár dní do začátku dovolené. Vím moc dobře, že jsem vám naslibovala asi tak sto padesát článků o cestování, balení a bůh ví čeho ještě dalšího, ale abych byla upřímná, zjistila jsem, že co se cestování letadlem týče, mám znalosti jako mravenec o potravním řetězci. Nula s nulou pošla a já zuřivě házela 5 hodin před odletem do kufru vše, co mi přišlo pod ruku. 
S příručním zavazadlem to nebylo o nic lepší. Telefon, foťák, pas, dokumenty, hudební přehrávač. Co sakra ještě jiného? 


Asi tak po hodině jsem si vzpomněla, že jsem kdysi v Primarku koupila takovou malou taštičku s plastovými lahvičkami, která by se mi právě teď hodila. Hledala jsem, hledala, pomalu jak Maruška jahůdky v lese, ale světe div se, nakonec jsem byla úspěšná a inkriminované balení našla. No jo, jenže pak jsem zjistila, že žádné odšroubovávací flašky potřebovat nebudu, jelikož se na té cestě nehodlám zase celá úplně zavlažovat a pokud možno, bych větší část z ní v klidu ráda prospala. 
Takže flašky jsem hodila za hlavu a do batohu, kromě klasické kosmetické taštičky poslední záchrany s pudrem, korektorem a dalšími nezbytnostmi přihodila výčet dole. 


V první řadě a především antibakteriální gel na ruce a také krém, abych je neměla posléze vysušené. Bůh ví kdo to v dnešní době létá, že? Plus, mám panickou hrůzu z toho v letadle vstát a dojít na toaletu, takže musím být raději připravená :D Pasta a kartáček. Ty mě vlastně napadli jako první, jelikož budu celý den na nohou, nemám tušení, co nám dají v letadle k jídlu a ústní hygieny stejně není nikdy dost. Carmex, nejhutnější balzám na rty, který vlastním a který by se mnou měl přežít i ty výškové rozdíly. Přihodila jsem také jakousi vyhrabanou miniaturku parfému, protože odstřikovat cokoli kamkoli nehodlám. Teď také přemýšlím o nějaké osvěžující vodě, pleťové, nebo co. Možná hydratační krém. To mám letěť nenamalovaná? O bože ... :D

Somebody help me please. Please. Anybody :D
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Pribaľ si Avene Termálnu vodu... ja by som si zobala možno púder, aby som sa nemusela líčiť, ale aby som nevyzerala ako strašidlo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. vem si make-up, nejlépe minerální, protože ti neucpe póry nebo nějaký make-up pro suchou pleť, aby suploval krém.

    OdpovědětVymazat
  3. Diky za rady, budu na ne myslet. Ale az priste.

    OdpovědětVymazat
  4. teda do letadla by mě nikdo nedostal a co bych si zabalila taky netušim :D

    http://fabstrawberry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mě čeká cesta letadlem, díky za tipy.

    OdpovědětVymazat
  6. já tak nemám ráda balení, vůbec Ti to nezávidím :x :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)