Hrabárna: Korektory

pátek, června 05, 2015

Ahoj!
Vítám vás u dnešního článku, se kterým se vrátíme zpátky k Hrabárně, aneb sérii článků, které mapují mou kosmetickou sbírku a produkty, o kterých na blogu přeci jen tak často nemluvím. To však neznamená, že je nemám ráda, nebo že je snad nepoužívám. Dnes vyšel los na korektory, takže se na ty malé pomocníky na pupínky a kruhy pod očima podíváme zblízka. 
Možná vás zklamu, ale mám jen 6 kousků (k dnešnímu dni), takže to žádné velké povídání zřejmě nebude. Na druhou stranu si třeba právě mezi těmito kousky naleznete svého nového oblíbence. 


Rimmel Match Perfection je jeden z produktů, který používám snad už od patnácti a byl to vůbec jeden z prvních korektorů, které jsem kdy vyzkoušela. Je projasňující, takže je perfektní k použití pod očka a do středu tvářiček, na nosík či na horní ret (však všechny ty triky znáte). Zároveň má však zvláštní schopnost je přizpůsobit odstínu pleti a velmi snadno se tak dát i na nějaký ten pupínek. Přečíst si o něm můžete třeba TADY
Dream Lumi Touch od Maybelline by měl být tím nejlepším rozjasňujícím korektorem v drogériích (u nás samozřejmě nedostupný), který seženete na internetu bez větších problémů. Kupovala jsem ho, protože jsem o něm slyšela mluvit asi tak každou druhou youtuberku. Nicméně mám nějaký eror kousek, takže se dá používat tak akorát ve směsici s jiným, světlejším odstínem. Pohádku o nákupu tohoto kousku si můžete přečíst ZDE.
Garnier Roll je taková podivná věc, která se jako korektor tváří, ale má na konci místo aplikátoru kuličku, která má oční okolí masírovat a chladit. Na to, že je to nejsvětlejší verze, musím opět opakovat, že je poměrně tmavý. Takže nanést pod očka, zapracovat a navrch nanést rozjasňovač. Jup, tak to s ním jde. 
L'oreal Lumi Magique je další z projasňujících korektorů, které mám a další z produktů, které mám při sobě v podstatě pořád a nakupuji ho do zásoby. Je to rozhodně to nejlepší, co v drogérce naleznete, takže jestli jste ho ještě nezkoušely, koukejte to napravit. 
Nu a nakonec Fit Me od maybelline, klasický krémový korektor, který lehce seženete v odpovídajícím odstínu, za přijatelnou cenu se skvělou krycí schopností a obrovskou výdrží. 
Na vyzkoušení a testování mám připravený ještě Eraser od Maybelline, který by měl být minimálně stejně úžasný. Uvidíme ...
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Ten Loreal Lumi se u nás sehnat v drogerii dá, alespon já si ho koupila v Rossmanu tak před rokem a půl. Byl docela fajn, ale nevyhovovala mi moc ta vůně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. L'oreal Lumi se u nás sehnat dá, však to tam píšu. Neseženeš však Dream Lumi Touch od Maybelline.

      Vymazat
  2. Ten korektor od Maybelline, ktery spousta blogerek vychvaluje, me take laka uz delsi dobu vyzkouset :-) Jinak pouzivam aktualne akorat korektor Perfect Stay od Astoru :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako korektor pod oči používám BB cream Missha Real Signature.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš něčeho i málo? o.O Já teď používám Dermacolí paletku korektorů...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Ten rimmel je fajn, taky ho teď mám, ale hrozně mě naštval fit me, protože pořád teče z toho obalu, nemůžu ho sebou nikam nosit, navíc mi pod oči ani nevyhovuje...

    OdpovědětVymazat
  6. když se podívám do svého kosmetického šuplíku, tak tam překvapivě mám tak 3, maximálně 4 korektory :D Fit Me! jsem jediný z těch "tvých" vyzkoušela a bylo moc fajn, dlouho jsem ho používala. momentálně jsem si zamilovala korektor Perfect Stay od Astor, ten je fakt povedenej :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)