ColourPop: KathleenLights Palette

pondělí, prosince 14, 2015

Krásné pondělní ráno všem, 
vítám vás všechny u nového článku tohoto týdne. Doufám, že jste si o víkendu zaslouženě odpočinuly, zabalily všechny dárky, popřípadě dokoupily poslední kousky, které jste potřebovaly a teď už se jen, stejně jako já, těšíte na ty pravé vánoce. Četla jsem, že někde už dokonce sněží, takže doufám, že snížek velmi rychle doputuje i k nám. Než se tak však stane, musíme si ještě nejspíše počkat. Tak si se mnou pojďte to čekání trošku zpříjemnit a podívat se na to, jaké jsou stíny od ColourPop a paletka slavné youtuberky KathleenLights. 

Když jsem byla v USA, měla jsem dlouhý seznam věcí, který bych si měla pořídit. A ColourPop produkty byli na seznamu jako číslo jedna. Už dlouho dopředu jsem věděla, že budu chtít vyzkoušet vše a tak jsem nelenila a několik málo dní po příjezdu objednávala. Do prvních stínů, které mi přišli, jsem se zamilovala natolik, že jsem hned vzápětí objednávala podruhé a kromě stínů do objednávky přidala také tvářenku a slavné Lippie Sticks. O těch si však budeme povídat až někdy jindy, pro dnešek to totiž bude čistě a jen o paletce KathleenLights. 



Pokud sledujete youtube, určitě vám tahle youtuberka neunikla. Svůj kanál má sice poměrně krátce a velká "sláva" ji potkala na konci minulého roku, za to zaslouženější určitě je. Kathleen je strašlivě bezprostřední a milá, vypadá jako panenka a má úžasný tón hlasu i vyjadřování, které jsem u nikoho jiného na youtube neviděla. Její první pracičkou s ColourPop byla Lippie Stick v odstínu Lumier (o tom brzy) a druhým počinem byla právě paletka KathleenLights, o které to bude dneska. 


Paletku koupíte za 20 dolarů (každý jeden individuální stín od ColourPop stojí 5 dolarů - pozor, odstíny z paletky samostatně nekoupíte) a obsahuje čtyři samostatně balené oční stíny (v bílém, plastovém, šroubovacím obalu). Každý z nich obsahuje 2.1 gramu produktu. V balení jsou dva stíny matné (Glow a Cornelius) a dva třpytivé (Blaze a Kathleen Lights). 


Paletka je ohromě versitilní. Pokud použijete pouze matné stíny, vytvoříte jednoduchý denní look, pokud zapojíte Blaze, máte skvělé večerní líčení, pokud použije pouze stíny třpytivé, můžete vyrazit do víru velkoměsta pouze s nimi a balzámem v kapse. Odstíny se podařilo vybrat vskutku skvěle a zamilovat se do nich může velká škála spotřebitelek. 


Všechny stíny mají tu úžasnou ColourPop strukturu, o které jste už nesčetněkrát slyšeli. Jsou pudrové, ale přitom krémové. Na dotyk jemné a úžasně se nanášejí. Jsou jako máslíčko, které se vám vpije do víčka a po celý den jej neopustí. Vůbec se neslévají, neztrácejí na intenzitě a večer je najdete tak, jak jste je ráno nanesly. Nejlepší je na ně používat prsty, nebo ploché, syntetické štětce, abyste z jejich pigmentace vytřískaly maximum. 

Těším se dne, kdy se budou prodávat u nás, protože věřte, že už teď mám velký seznam toho, co si u ColourPop při své další návštěvě USA koupím.!



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Joo, konečně jsem o víkendu zabalila všechny dárky, přesně 33 tak to bylo na půl dne, snažila jsem se :D
    Hodně krásný odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pigmentace je velmi dobra.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Mě toho má fůru přivést kamarádka z Ameriky, tak už se moc těším! :-D Ale až po vánocích, tak si ještě počkám :/ Jsem natěšená na další tvé recenze Colourpopu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Achjo proc jsou tak nedostupne.... Hned bych je brala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)