ColourPop: Lippie Sticks

středa, prosince 23, 2015

Krásné středeční ráno, 
vítám vás u posledního článku tohoto týdne. Už zítra nás čeká Štědrý den a je pochopitelné, že v tento slavnostní čas vás nebudu obtěžovat s článkem, jelikož budeme všichni odpočívat v kruhu rodinném a užívat si pohody. Tedy, mně čeká ještě ranní směna (body pro bezdětné :-)), ale tak co už nadělám. Štědrý den si užiji i tak. Před tím, než nastane ten sváteční čas a před tím, než v průběhu příštího týdne odstartuji články o nejlepších kosmetických produktech roku, tak jak je zvykem, pod názvem InnerBeauty Awards, se ještě podíváme na Lippie Sticks od ColourPop, které se staly produktem, o kterém se na internetu v průběhu roku mluvilo více než dost. 


Stejně tak jako u oněch slavných stínů, tak i u Lippie Sticks se na youtube mluvilo víc než dost. Tyto rtěnky za pět dolarů s neuvěřitelným množstvím odstínům a odpovídajících tužek na rty se staly fenoménem a každý kosmetický maniak, který měl šanci se k nim dostat, tak s nadšením udělal. Výjimkou jsem pochopitelně nebyla ani já a z USA jsem si přivezla tři odstíny. 


První věc, které si na Lippie Stick všimnete, je bezpochyby tvar a obal, ve kterém jsou baleny. Lippie Stick je totiž opravdu Stick :D. Úzká, jemná, oválná tuha je zasunuta ve vytáčivém aplikátoru, který se ukrývá pod plastickým, bílým obalem. Na první pohled byste nejspíš hádali, že se bude jednat o cokoli, krom rtěnky. 


Lippie Stick si můžete koupit ve variantě matné, lesklé, se třpytkami i bez. Variant je opravdu několik desítek a vybere si každý. Mně v košíku přistály všechny matné. Nehledejte v tom žádnou logiku, jednoduše se mi líbily odstíny. Co mě dost zarazilo, byl objem balení. Tedy, jedna rtěnka obsahuje pouze 1g produktu. Což je tedy žalostné. Není tomu tak dávno, co jsem "nadávala" na Rimmel a jejich rtěnky se 4mi gramy. A podívejte se na tohle! Stačí si rychle spočítat jednoduchou matematiku. 1g za 5g je 1g za 125 Kč. To už je ale cena Rimmel rtěnky, která má gramy 4. Co naděláte, za novinky se hold platí a tak jsem si i za tento zázrak zaplatila. 


Jak jsem již psala v úvodu, rtěnka se aplikuje vysunutím z aplikátoru, což je poměrně klasická forma aplikace a proto se divím, že mi to právě u tohoto produktu vadí. Ono je totiž hrdlo strašlivě úzké a když přiložíte rtěnku ke rtu, pokryje tak polovinu, takže na jedno nanesení musím kolem rtů opravdu několikrát kroužit a nanášet a nanášet. 


Textura je poměrně tvrdá a nepoddajná. Ke rtům produkt nijak extra nepřilne a trvá dlouho, než zaschne a "sedne" si tak, jak by se mi líbilo. Rtěnka vám také nic nepromine. Suchá místa, linky ve rtech, naprosto nic. Jakmile zaschne, tak na rtech ztvrdne a zaschne tak, že vypadá tak nějak uměle. 
Nemůžu si prostě pomoc, ale jsem z nich tak strašlivě zklamaná, zvláště po tom, co jsem si naprosto zamilovala stíny, bez kterých nemůžu už skoro vůbec žít :D. 


K tomu všemu navíc je výdrž asi tak dvě hodiny. Zapomeňte na jídlo či pití, snad raději ani nemluvte, aby vám produkt někam nezmizel. Dalším problémem je stain, který zanechává po okraji rtů, zatímco barva vevnitř zmizí. No co to je? 


Zatím co stíny budu během svého návratu do USA objednávat hromadně znovu, rtěnky zanechám někomu jinému. Díky. 





Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Barva se mi líbí ta růžová, ale škoda, že nevydrží :) Krásný vánoční svátky Kači

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to je škoda, matné rtěnky miluju, a kdyby tedy držely, tak bych jim i tu texturu odpustila.

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, Lippie Stix byly moje vysněné rtěnky. To mě tedy hrozně mrzí, že s nimi nejsi spokojená... možná by jiný finiš, třeba saténový, dopadl líp? Ale Lumiére jsem chtěla taky. Tak mě to aspoň nemusí tak mrzet, že k nám nezasílají...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám holčiny, co je milují. Je to asi otázka toho, jak sednou. .-(

      Vymazat
  4. Jejich stíny mám taky a používám je moc ráda a po tvé recnezi mě těší, že jsem rtěnkám odolala a žádnou si neobjednala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Skoda, ze jsou k nicemu, maji nadherne odstiny.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Jak je to možnééé? Já jich mám šest a miluju je! Ségra ode mě dostala Lumiere k Vánocům a nosí ho od té doby pořád... každému vážně sedne něco jiného, to mě nepřestává fascinovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přeci jasné, jinak by kosmetika nebyla zábava :D

      Vymazat
  7. majú zaujimave obaly a tie nude tiene sa mi páčia ešte som o tejto kozmetike nepočula:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)