Dove Regenerate Nourishment

pátek, prosince 11, 2015

Krásné páteční ráno všem, 
nemůžu ani uvěřit tomu, že už je 11.12. a do Vánoc zbývá už jen 13 dní! Vánoční nálada mě naplno zasáhla. Doma mě nepotkáte jinak než ve vánočním pyžamu, bytem se linou vůně stamilionů svíček, které pálím non-stop, včera jsem dobalila poslední dárky a teď už se těším jen na to, až konečně přijde den D. S tímto datem jsem si ale také vzpomněla, že již od začátku října testuji novou řadu Dove pro krásné vlasy a že by bylo již možná na čase, vám o ní něco povědět. 



Dove Regenerate Noursihment je novinkou na trhu a cílená je pro všechny z nás, které své vlasy "trápí" častým barvením, kulmováním, foukáním, rovnáním pod žehličkou a dalšími procesy, které chtě nechtě, naše vlasy ničí. Produkty z této řady, která obsahuje nejen tři klasiky v podobě šamponu, kondicionéru a masky, ale také olejové sérum, obsahují Nutri Keratin Komplex a také výtažky z červených řas. Tyto dvě složky by měly zaručit, že vaše vlasy budou hloubkově regenerované a vrátí se jim jejich dávný lesk a síla. 


Obal se nese v duchu, který Dove přinesl na náš trh již před několika měsíci. Šampon a kondicionér jsou baleny v plastových tubách, ze kterých je pak nutno produkt pod tlakem vymačkat. Hrdlo je otočené směrem dolů, takže pokud si tuby vystavíte pěkně doma na vanu, budou dolů konzistentně stékat a nebudete pak muset po měsících používání lovit poslední kapky. Maska je v plastovém, oválném obalu uzavřena otáčecím víčkem a olej má na svém hrdle pumpičkový aplikátor. 


Čeho jsem si na produktech všimla hned při prvním použití, byla bezpochyby neuvěřitelně příjemná vůně. Ta vás omámí nejen při používání výrobků samotných, ale ve vlasech se drží i poté, co je z hlavy smyjete. Výrobce uvádí, že se pod znamenitě zvolenou parfemací skrývá vůně zelených květin, zeleného čaje a citrusu s trochou krémového pižma. I když vám nepovím, co z uvedených složek cítím nejvíce, řeknu vám, že je to vše božské. 


Jestli vás zajímá, co dělá tuto řadu výjimečnou od každé jiné, kterou v drogériích naleznete, je to právě zmiňovaná červená řasa. Její výtažky jsou to, co vám vlasy opět oživí, zacelí od kořínků ke konečkům a bude je zevnitř vyživovat. Však se holky na dně moře nemají zrovna skvěle a sami si museli vybudovat silný "imunitní" systém, aby přežily. Vlasy budete mít díky těmto potvůrkám krásně vyživené a jejich struktura bude hloubkově opravena, až už jste si ji stačili jakkoli zničit. 


Šampon je prvním pomocníkem, se kterým se v této řadě potkáte a jelikož je to produkt, který používá 100% z nás, začnu právě s ním. Kromě všech vlastností, které jsem uvedla již výše, vzpomenu ještě, že napomáhá odstraňovat známky poškození, dodává vlasům živiny a posiluje je zevnitř. V průběhu používání mě zaujalo, že na rozdíl od klasických šamponu nijak extrémně nepění, naopak k vlasu velmi rychle přilne a snaží se do něj jakoby "vcucnout". Nebojte se toho, už dávno přece víme, že pro kvalitní umytí vlasů nepotřebujeme hromadu pěny. Z vlasů se dobře smývá, zanechává je jemné na dotek a pěkně lesklé sám o sobě. 

Kondicionér, jako nadstavba šamponu a jeho hlavní pomocník, umí vše, co on ale navíc posiluje pevnost vlasu. Já obyčejně používám šampon 2x-3x týdně, zatím co kondicionér 1x-2x, aby si na něj vlásky až tak moc nezvykly. Tenhle byl krásně krémový, o něco hustší, než šampon samotný a více intenzivněji mi voně.. Kondicionér jsem vždy nanášela tak, jak jsem zvyklá, tedy zhruba od třetiny vlasů až ke konečkům, jemně ho tam zapracovala a pak opláchla. Vlasy byly po jeho použití vždy extra jemné a dobře se s nimi pracovalo. 


Maska je třetím krokem v této řadě a kromě hloubkové regenerace vlasu by jej měla také oživovat a zajistit mu pevnost. Používám jí jednou týdně, což je na mé vlasy tak akorát, aby nebyly až přílišně zatížené. Jestli jsou však ty vaše velmi poškozené, klidně se jí nebojte používat častěji a obnovu svých vlasů tak nastartovat rychleji. Maska je jemná, do vlasů se dobře zapracovává. Stačí jí nanést tak akorát, dle potřeby a nechat pět minut působit, aby se do vlasů dostatečně nasákla a začala pracovat na svých kouzlech. Odměnou vám pak budou neuvěřitelně jemné a lesklé vlasy, na které bude radost nejen pohledět, ale také se jich dotknout.

Olejové sérum je pak kapitolou samo pro sebe. Ačkoli se jich v našich drogériích objevuje čím dál tím víc a jednotlivé značky se snaží předhánět v tom, kdo je udělá lépe, tohle se opravdu povedlo. Na to, že se jedná o novinku v portfóliu Dove, je vytvořené velmi dobře. V malém balení se pojí výživné oleje i regenerační vlastnosti, jejichž výsledkem budou zářivé vlasy. Navíc, pokud si na olej vzpomenete pravidelně, pomůže vám od třepení konečků a vlasy bude posilovat. S olejem se pracuje velmi dobře. Obyčejně mi stačí 2-3 pumpičky, které vetřu do vlhkých konečků a pak pokračuji s vysoušením jako vždy. Olej vlasům dodá opravdu velmi zdravý lesk. Největší potěšení? Když si lesku všimla mamka na oslavě svých narozenin a moc jí zajímalo, co že to testuji a proč už to také nemá doma. 

Závěrečné hodnocení? Myslím si, že tato řada je přesně něčím, co na našem trhu chybělo a pro ty z vás, které s vlasy bojují a snaží se je zachránit, jak to jde, bude skvělá. Stejně tak by si jí mohl zamilovat kdokoli, kdo se o sebe rád stará a dopřeje si rád dávku krásné vůně a hydratace. Za cenu, která není nijak vysoká dostáváme téměř exkluzivní produkt, který jen tak někde neseženete. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Dove mám ráda, jak ty jejich jednoduchý a hezký obaly, tak krásný vůně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem šampon i balzám a byly fajn. Olej ani masku jsem neměla, ale asi by za to dle tvé recenze stály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pokud jsi byla spokojená se šamponem a balzámem, tak olej či masku určitě zkus. To teprve uvidíš divy. :D

      Vymazat
  3. Docela mě láká na vyzkoušení to sérum,ale jinak celkově celá sada vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se jim to povedlo. Byl by to fajn vánoční balíček.

      Vymazat
  4. Dove je jedna z mých nejoblíbenějších značek. Hrozně ráda zkouším nové produkty, takže tohle sérum si nejspíš někdy pořídím, protože to mě láká hodně. Šampony od Dove mi bohužel moc nesedí, takže ty už nadále zkoušet nebudu, ale jinak je to pecka. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že s ním budeš spokojená. Šampony jsou hodně individuální, když tak můžeš zkusit jinou řadu. Výběr je široký.

      Vymazat
  5. Tahle rada by se mi i celkem hodila

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. dove má láka hlavne šampón potrebovala by som na suchú pokožku hlavy ale neviem či zrovna tento by mi pomohol

    OdpovědětVymazat
  7. maska z téhle řady by mohla být skvělým vánočním dárkem pro mou maminku - dlouhé roky si vlasy barví a má je dost zničené. já jsem velký fanda řady Oxygen Moisture :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)