Physicians Formula BB Powder

středa, prosince 02, 2015

Pěkné ráno :-), vítám vás v dalším mrazivém dni a při článku, kterým se vrátím ke slunečným dnům v USA, kdy jsem produkt, o kterém si dnes budeme povídat, kupovala. I když už jsem doma pomalu třetím měsícem, ještě jsem zdaleka nedošla na konec seznamu produktů, o kterých bych vám měla povyprávět. Dnes se na řadu dostává Super BB od Physicians Formula. 


Pokud nežijete v jeskyňce, tak jste o super BB řadě od Physicians Formula určitě slyšely. Portfólio čítá několik produktů a mně padl do oka právě pudr. Balení vypadá jednoduše a hravě, laděné do šedesátých let a výrazných, holografických vzorů. Je však dost velké, protože kromě pudru samotného obsahuje také obrovské zrcátko a pěnový aplikátor. Můžete tak celý balíček hodit do tašky a vzít ho sebou na nákupy či na cesty. Je to sice pak takové nevzhledné a velké, ale ono nacpat tolik věcí do kompaktu asi není sranda. 


Nebyl by to ten správný produkt z BB řady, aby nesliboval hory doly. Výrobce láká na SPF 30. Navíc na jemnou, vyhlazenou, vylepšenou, ochráněnou, nelesknoucí se pokožku bez pórů. Pudr obsahuje ochranu proti UVA a UVB záření, má pokožku projasnit, hydratovat a maskovat červenání. No co vám budu povídat, slibuje toho sakra moc. Jak se jim tohle podaří do jednoho produktu nacpat, to bych sama chtěla vědět. 


Problém bude asi v tom, že se jim to moc nedaří. Nebo jsem možná divná já. Nicméně, pudr je strašlivě těžký a hrubý. Vytváří na pleti hrudky, nedá se zcela dobře zapracovat a nevytváří jednolitou vrstvu. Navíc, i když mám nejsvětlejší variantu, je pořád velmi tmavý. Je potřeba ho do pleti pořádně zapracovat (na což vám obyčejný štětec stačit nebude a musíte sáhnout po houbičce), aby vůbec vydržel. A ve finále ani těch osm hodin nedá. Ach jo, jsem tak zklamaná :-(

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Jéééé, a já ho zrovna miluju. Už mám třetí balení. Nedávám ho na make up, ale na suchou čistou pleť. Bez krému. Mám smíšenou pleť. Nanáším ho kabuki štětcem. Celý den nedá, kolem obědu ho oživím a jede až do večera. Dělá mi efekt rozzářene svěží pleti. Ne zaprášenou a matnou jako ostatní pudry. S pozdravem Tereza

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)