Rimmel Kate Collection Nudes: 45 / Lip Balm

pátek, prosince 18, 2015

Ahojky všem, 
někdy se mi stává, že se ke mně produkt, o kterém už mluvila půlka světa dostane pozdě, či vůbec - akward. Občas prostě nemám potřebu se hnát do obchodu za vším, co vidím a málokdy se mi také stává, že bych na uvedení nějakého produktu, který se mi třeba ze začátku extra nelíbil, zareagovala pozdě. Tento případ, je však výjimkou. Nude kolekce od Rimmel byla k nám do České Republiky zaváděna v době, kdy jsem již byla hlavou více v USA, než doma a v té době jsem vůbec nemyslela na to, že bych si měla nějakou tu novinku koupit. Když jsem pak ale zpovzdálí sledovala, jak si nové rtěnky všichni užívají, byla jedna z nich tou vůbec první kosmetickou věcí, kterou jsem si po návratu pořídila. A jelikož vás nechci o nic ochudit a myslím si, že opakování matka moudrosti, tak vám i já přinesu pohled na to, jak se mi tahle kráska, i její balzámkový bráška zalíbili. 


Hned na úvod je potřeba říci, že Rimmel rtěnky vždycky uměl a umí. Nestalo se mi, že bych si u nich nikdy nevybrala ba co víc, jejich Vintage Rose považuji za svou vůbec nejoblíbenější rtěnku na světě. Proto možná nebude s podivem, že i v Nude kolekci jsem sáhla po jemně vínovém odstínu, který se do mé malé fialkové rodinky hodí jako ušitý. Odstín nese číslo 45, jinak je beze jména. Škoda. 


Balení rtěnek je původní, klasické Rimmelácké, tak jak známe v podstatě u celé kolekce Kate. Jen je zahaleno do béžové barvy a opatřeno stříbrným kolečkem se jménem značky. Jedno balení obsahuje 4g produktu (což jako tedy ok, ale mohlo to být šest) a jako expirační dobu uvádí výrobce 30 měsíců!




Rtěnka je krásně krémová, velmi dobře se nanáší a ke rtům lehce přilne. Na světle hází malinkaté odlesky, když se od ní světlo odráží a je úžasně pigmentovaná. Výdrž je něco kolem 4 hodin bez pití a jídla (na klasickou rtěnku tedy ok, když si v hlavě odmyslíte všechny ty tekuté, co vydrží celý den) a ztrácí se rovnoměrně, nevytváří mapičky. Nepodtrhuje suchá místa a i když přeskočíte peeling, odpustí vám to. Prostě jsem se do ní zamilovala. A tečka. :D


Balzám obsahuje SPF 15! Za což tleskám, protože takovouhle nálož v drogériích neseženete. Jinak je to jen obyčejný balzám v krásném obalu, který vám budou mnohé závidět. Rty vám nevyléčí, ale na takové to přemáznutí, před obnovením rtěnky, proč ne. Je to zajímavé rozšíření portfólia značky a za kreativitu se body nestrhávají. 

Řekněte, jak jste si Nude kolekci oblíbily vy? 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Ani se Ti nedivím, že ses do ní zamilovala, moc se mi na rtech líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstín vypadá fakt skvěle...asi ho musím mít :)))
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Odstin je vazne pekny a na rtech vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)