Vánoční nákupy v Drážďanech

pátek, prosince 04, 2015

Dobré ráno, v úterý jsem vyrazila s kamarádkou za hranice, na tradiční, vánoční, zimní nákupy. Přestože jsem se letos nijak nerozšoupla a snad poprvé mi přišlo, že není tolik produktů na výběr, něco jsem si domů přeci jen přivezla a dnes si ukážeme, co mi doma bude dělat radost. 


Největší částka padla v Primarku, jak jinak. Letos to však nebylo za oblečení či doplňky (krom 4 párů jsem si nepřinesla ze sekce oblečení nic), ale zato jsem se vyřádila v sekci s věcmi do domácnosti. Poslední dobou jsem totiž jak praštěná a skupuji vše, co by nám byteček mohlo udělat příjemnějším. 


Kromě velmi pěkných věcí do domu či bytu naleznete v Primarku momentálně i nejrůznější ozdůbky, taštičky, dekorace, balící papíry, svítidla a svíčky laděné do vánoční atmosféry. Vše je navíc za velmi příjemnou cenu a kdo si s dárky rád vyhraje, určitě mu návštěvu této části obchodu doporučuji. Kdo, jako já, balí dárky do krabic, si vystačí s barevnými štítky. 



Jak už jsem říkala, svíčky mají pochopitelně v době vánočních svátků velké zastoupení všude a Primark toho výjimkou není. Já jsem si z nabízených kousků vybrala malou červenku Cinanamon Maple a z velkých Frosted Snowflake. 


Pokud čekáte velké nákupy z oblasti dekorativní a pečující kosmetiky, budete na omylu. Z USA toho mám prostě tak nějak moc a zásoby doma nijak neubývají. Byla jsem se podívat v KIKO a nezaujalo mě naprosto, ale naprosto nic! Pudry se mi zdály hutné, makeupy nijak exta krycí, stíny málo pigmentované. Víte, možná jsem se dočista zbláznila. 


Nakonec jsem pořídila jen to, co skutečně potřebuji. Do zásoby jsem vzala skvělý Anti-Age korektor od Maybelline, na cesty si pořídila mini micelární vodu a u stojanu Maybelline jsem také objevila nový odstín Color Tattoo Creme De Rose. 
To je z mých prezentovatelných nákupů zcela všechno. Zbytek už jsou jen marmelády, prášky a aviváže. Takové ty klasické věci, pro které se do Německa jezdí :D


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Do Drazdan a Primarku se chystam zitra, bojimse ale spousty lidi. Vidim to hlavne na darky a nejake drobnosti, obleceni me z Primarku az tolik nebere a nebavi me se prat mezi regaly.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. v Primarku jsme byli před několika týdny a bylo to šílené. Nevím, zda jsme si vybrali špatný den, ale lidí mraky a hlavně sortiment úplně vybraný, prázdné regály (hlavně v sekci Home, na kterou jsem se těšila snad nejvíce), tak jsem domů odjížděla jen s ponožkama :/ v čem se líší ten fluid od klasické micelárky?

    OdpovědětVymazat
  3. Dekorace do bytu se mi líbí moc, skvělý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné věci jsi si koupila. Nejvíc se mi líbí dekorace. :)

    Zvu tebe a tvé čtenáře na mou giveaway.
    Moje první giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Pekne kousky jsi ulovila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Těším se na recenzi matného Color Tattoo, vždycky jsem si říkala, že jsou super a kéž by měli ještě matné odstíny, a teď koukám, že už jsou.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem byla dneska, kupodivu jsme se neumačkali v davech lidí, proto jsme taky vyrazili ve všední den, o sobotách to musí být masakrózní. A tentokrát jsem si taky moc nákupů nepřivezla, tak to bude asi nějaká epidemie :D

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné nákupy, svíčky z Primarku bych si taky chtěla někdy pořídit :D :)

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)