Becca Glow on The Go/ Highlighters

středa, března 23, 2016

Ahoj všem, 
dnes pro vás mám recenzi rovnou na dva rozjasňovače, které se mi dostaly pod ruku ještě před Vánoci. Jedná se o mini verzi tekutého a pudrového rozjasňovače od Becca, který je vám nejspíše velmi dobře známý. Je to snad nejčastěji zmiňovaný rozjasňovač na zahraničních blozích a youtube kanálech a tak není překvapením, že když jsem jej mohla zkusit, neváhala jsem a šla jsem do toho. 


Překvapením nebude asi ani když vám povím, že se tato sada dá sehnat na stránkách americké Sephory za cenu 20 dolarů. A jelikož se jedná o rozjasňovače, přišlo mi skvělé, že ten tekutý obsahuje 5g produktu a ten pudrový 2,5 gramu. To je na vyzkoušení až až. Oba dva jsou v odstínu Spotlight. 


Rovnou vám musím říci, že mít tyhle dva krasavce na toaletce je prostě blaho. Design dělá hodně a tyhle obaly se sakra povedly. Pudrová verze je v klasickém, jednoduchém, černém balení, které obsahuje navíc také zrcátko. Ta tekutá je pak v elegantní, plastové, průhledné tubě. 


Oba rozjasňovače jsou velmi výrazné a házejí krásné zlatavé odlesky. Stačí je však dobře rozblendit a dostanete na vaše tvářičky ideální, jemné pohlazení světla, které vám na tváři vydrží celý den. Úžasné je, že to nejsou žádné těžké třpytky, ale jemný, přirozený, rozjasňující efekt. 


Obě verze mají ve finále po rozetření stejný efekt, takže záleží jen na vás, pokud máte raději verzi tekutou, či pudrovou. Osobně u mě vítězí pudrovka, protože se mi s ní lépe pracuje. 


To však nemění nic na tom, že oba produkty na pleti excelentně drží, neslévají se a nehrudkují. Vypadají neskutečně přirozeně a vydrží po celý den. Co vám budu povídat, prostě jsem se zamilovala. 


Pokud budete mít možnost, určitě se na tyhle kousky mrkněte, protože litovat určitě nebudete. :-)



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Wow, vypadají fakt moc krásně! Ale finiš mi na fotkách trošku jiný přijde, u toho pudrového třpytivější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tím, že ten tekutý je komplexnější, zatímco u pudrového je trošku "roztříštěný" či jak bych to pojmenovala.

      Vymazat
  2. Jé, tak ty vypadají vážně nádherně! :) Já zahraniční blogy zase tolik nesleduji, takže jsem tyhle rozjasňovače vůbec neznala :)

    Lovely imperfections | Weleda giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. No ty vypadají úžasně.. Určitě se po nich mrknu :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadaji skvele.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú úžasne,určite krásne zvýraznia pleť:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)