Dny Marianne 2016

středa, září 21, 2016

Krásné dobré ráno všem, 
dnes jsem si pro vás připravila pohled na to, co jsem ukořistila na Dnech Marianne 2016. Hned na úvod vám řeknu, že jsem z celé akce dost zklamaná. Zvláště po návratu z USA, kde jsou neustále slevy 70% a nakoupit můžete opravdu levně. Mrzí mě, že u nás je sleva 20% a to všechny navnadí tak, aby se do ulic vydali. Škoda, myslím, že slevy a akce jsou rok od roku méně zajímavé, dárky mizerné a nálada upadající. Každopádně, je to fajn čas, který strávím s mamkou a alespoň si užíváme svou společnost na akci matka a dcera :D


Nejvíc času jsem strávila v knihkupectví a pořídila si několik klasických kousků do sbírky. Na fotce vidíte jen Dívku ve vlaku, ale pak jsem si pořídila třeba poslední Bridget nebo nového Harryho Pottera. Další velký nákup byl v Tetě. Ze všech drogérií tam byly ty nejlepší akce. Kupony z časopisu se dali kombinovat s kupóny z teta letáku a ještě byla hromadná sleva 20% při nákupu nad 500. Ušetřila jsem něco kolem 600 korun a pořídila pár nezbytných kousků od mazadel přes šampony, deodoranty, nějakou tu kosmetiku od Rimmel atd. V Douglas jsem využila jejich 20% slevu na vše a pořídila si Mary-Lou rozjasňovač, který jsem měla na seznamu už sakra dlouho. K nákupu byla maska zdarma. Yves rocher měl slevu 40% na jeden výrobek. Sáhla jsem po svém oblíbeném peelingu na obličej a po jednom na tělo. 


The Body shop sice nebyl oficiálně do dnů Marianne zapojen, ale znáte to, všichni se rádi svezou. Byla tam akce na 1+1 za 50% a tak jsem vzala svůj nejoblíbenější peeling a oční krém, který mi zrovna došel. V Sephoře jsem za 20% slevu pořídila Clarins olej na rty. K nákupu dávali čokoládu a miniaturu rtěnky. V Clinique jsem pořídila rtěnku na rty a mamka oční krém. Dostala k tomu dokonalou taštičku plnou miniatur, rozhodně jeden z nejlepších dárků, které se rozdávali. V Dermacolu jsem si pořídila jejich slavný makeup. Za účtenky jsem si pak vyzvedla sadu svíček. 
No, tak vám nevím, co jste říkaly na nákupní víkend vy?
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Dívku ve vlaku jsem včera dočetla (konečně jsem se k ní dostala - zhltnuto za 3 dny). Určitě nebudeš litovat, je to fakt povedená kniha :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
  2. Mě už Dny Marianne lákají rok od roku méně, takže jsem nakupovala jen on-line věci, které stejně už potřebuji a sleva se hodí. Jen Sephora e-shop mě zklamal, měla jsem nákup za 1000 a neposlali ani jeden vzoreček ani avizovanou rtěnku. Ale líbit jsem si to nenechala a pošlou mi to dodatečně.

    OdpovědětVymazat
  3. pekny nakup ja som z kozmetiky nakupila len v yves a inak som hlavne dolpnila a vynovila satnik :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)