InnerBeauty Awards 2016: Eyes

středa, ledna 25, 2017

Dobrýýýýýý den, 
vítejte u dalšího dílu seriálu na téma InnerBeauty Awards 2016, kde vám představuji ty nejlepší produkty z uplynulého roku, ať už se jedná o objevy uplynulých dvanácti měsíců, či jednoduše produkty, které miluji už několik let. Minulý týden jsme tu měly všechny produkty na rtíky, týden před tím všechny produkty k líčení obličeje a tak nás dnes čekají očka a na příští týden nám zůstanou produkty pečující kosmetiky. Doufám, že si tuto sérii užíváte tolik, jako já a jdeme na to. 


Pokud se bavíme o produktech na oči, nemůžu nezmínit stíny ColourPop. K dnešnímu dni jich mám už skoro dvacet (pšššt, článek o novinkách čekejte brzy) a vlastně ani nechápu, jak jsem bez nich mohla dříve žít. Jsou levné, výkonné, prodávají se ve stovce barevných variant, drží celý den a jsou jednoduše nepřekonatelné. Škoda toho poštovného do ČR :-( Na fotce vidíte mé oblíbené odstíny. Na blogu jsem o CP psala několikrát, například tady


Recenzi na tuto krásku jste si mohly přečíst v minulém týdnu tady. Do Tartelette jsem se letos naprosto zamilovala. Je bez pochyby mou paletkou číslo jedna a jsem moc ráda, že jsem si jí pořídila!


Další oblíbené paletky jsou z dílny Milani. Recenze se objevila na blogu tady.  Paletky jsou ve své cenové kategorii nepřekonatelné. Vyrábí se hned několik barevných variant a seženete se i u nás a to je velké plus :-)


ColourPop ještě jednou, tentokrát krémové linky. Recenze tu. Budu se opakovat. Za sto korun těžko seženete tužku která by byla krémovější, přesnější, pigmentovanější a měla lepší výdrž než tyto krásky. Colourpop prostě jede a kdo jej nikdy nezkoušel netuší, o co přichází. 


Co se tekutých linek týče, nemyslím si, že existuje na světě lepší kousek než tattoo liner v odstínu trooper od Kat Von D. Tyhle linky drží na víčku celý den, aplikátor je ostrý a pevný, při aplikaci jednoduše a elegantně klouže po víčku a výsledný efekt na oku drží a drží. Recenze tady

Když se tu na svůj přehled koukám, divím se, že tu nemám žádného zástupce z řad řasenek. Mezi mé nejoblíbenější patří rozhodně Better than sex od Too Faced anebo klasická Colossal od Maybelline, ale výrobky, které ve výčtu uvádím, jsou opravu extra! Hmmm, že by bylo na čase najít novou favoritku? 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Stíny jsou super, hlavně ta zlatavá barvička :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Dvacet Colour pop?! Taky si jich pár musím pořídit, a zaujaly mě i tužky na oči.

    OdpovědětVymazat
  3. 20 Colour Pop stínů už je velice hezká sbírka :) Já mám zase osm Zoeva paletek - nějak mi ta pigmentace, textura a výdrž sedí nejlíp :) .

    OdpovědětVymazat
  4. No jako Colour Pop stíny vypadají skvěle :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)