InnerBeauty Awards 2016: Face

středa, ledna 18, 2017


Krásné dobré ráno, 
týden se s týdnem sešel, pomalu, ale jistě zapadáme sněhem více a více a zítra se chystám na ples. Ju, věděly jste, že se plesy pořádají i ve čtvrtek? Já zírám :D pokud se mi to podaří, nafotím nějaké pěkné fotečky z příprav. Na líčení se nechystám jen já, ale objednala se u mě i mamka a skoro-sestra :D. Vídím to tak na dvě hodinky práce. Asi bych si za to měla nechat dost zaplatit, co říkáte? 
Na dnešní den jsem si pro vás připravila přehled toho nejlepšího z dekorativní kosmetiky, sekce obličej. Pudry, korektory, makeupy, tvářenky, bronzery, cokoli vás napadne, to tu bude. Jako vždy uvádím jednotlivé, podrobné recenze na produkty pomocí odkazů tak, abyste si je mohly připomenout, jestli že vám třeba utekly. 


V roce 2016 jsem vyzkoušela několik přelomových produktů a Urban Decay All nighter makeup byl rozhodně jedním z nich. Celou recenzi naleznete tady. Tento makeup je vysoce krycí, vydrží celý den a z pleti se nehne, ať děláte co děláte. Pokud se potřebujete na svůj makeup spolehnout, určitě dejte právě tomuhle šanci. 


Přes léto jsem si přímo zamilovala Astrid CC krém. Recenze TU. Je lehký, dobře se s ním pracuje, dodá pleti pocit sjednocenosti, přes den drží, dá se vrstvit. Na jaro/léto je to ideální pomocník na dny, kdy prostě nepotřebujete dokonalou pleť a hledáte něco jednoduchého a rychlého. 


V roce 2016 jsem také poprvé vyzkoušela minerální kosmetiku. Když se podívám zpětně na recenzi, tady, tak mi vlastně dochází, že se jednalo o skvělé produkty, ke kterým se v budoucnu velmi ráda vrátím. Speciálně jsem si oblíbila korektor. Ten vydržel celý den a zakryl opravdu vše. 


Již druhý rok se na špici mé oblíbenosti drží Anti-Age korektor od Maybelline. Stále se u nás nedá sehnat, takže si ho vždy pořídím při cestě do Německa. Má úžasnou krycí schopnost, skvěle drží, nemusí se pudrovat a je odstínově dokonalý. Kompletní recenzi čtěte tu. 


Letos jsem se také zamilovala. Do bronzeru. Do Butter Bronzeru od Physicians formula. Je jemný, skvěle se s ním pracuje, božsky voní, vydrží celý den. Nemám na něj dost pozitivních slov. Prostě stojí za to a jsem moc ráda, že jsem po něm sáhla. Recenze tady


Z rozjasňovačů u mě rozhodně vede Becca a její Opal, prozatím, možná jej předežene jiný odstín, ale to je prozatím tajemství. Becca rozjasňovač je opravdu top of the top. Krásně přilne k pleti, prozáří ji, vypadá po celý den úžasně, přirozeně, drží pigmentaci. Co více si přát? Recenze tady.

 

Mými nejoblíbenějšími pudry zůstávají tyto dva. Na letní měsíce stay matte a na ty zimní true match, který je přeci jen o něco krémovější. Už ani nevím, jestli vás mám s těmito pudry otravovat, protože jste o nich slyšely asi tak stopadesátkrát. Pro připomenutí snad jukněte zde


Tvářenkového favorita pro letošek nemám. Pořád si nejvíce libuji v Luminosu od Milani, Rose Garden od NYX, Rosewoodu od L'orealu a limitce od Essence a nejrůznějších jiných odstínech těchto značek. Je to jen mnou, nebo byl letošek na tvářenky mizerný?

To by ode mne pro dnešek bylo vše. Jací jsou vaši oblíbenci? 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Ta limitková tvářenka od Essence byla má úplně první, ještě někde na střední :) Trochu se mi po ní stále stýská

    OdpovědětVymazat
  2. Na makeup si dělám zálusk také, ale rozhodla jsem se, že musím vypotřebovat něco se svých křečích zásob a potom mohu koupit nové. A ta Beca.. to se vážně dá jen říct Ach Ach, to musím asi mít. A jako bronzer jsem si letos oblíbila Chocolate Soleil od TF. Je úžasný, naprosto k sežrání :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pudr od Rimmel stay matte používám velice ráda :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Já se taky občas divím, kdy se ty plesy vlastně pořádají, příští týden jedu na jeden v neděli večer, tak jsem moc zvědavá :D Na korektor od Garnier pořád čekám a doufám, že se někomu konečně podaří zrealizovat jeho prodej u nás :)

    OdpovědětVymazat
  5. Do butter bronzeru jsem se taky zamilovala :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Becca rozjasnovač jsem měla v jiném odstínů, ale na mě byl až příliš nepřirozený a tak jsem ho poslala dál. Minerální makeupy jsem loni taky vyzkoušela poprvé a moc mi vyhovují.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)