Saloos: Bio Arganový Olej

pondělí, ledna 23, 2017

Dobré ráno, 
víkend je za námi a těžká realita pracovního týdne je opět tu. Doufám, že jste si své odpočinkové dny pořádně užily ve sněhu, na lyžovačce, bobovačce, běžkách anebo klidně v bazénu a načerpaly jste dost sil na následujících pět dní. Než se vrhnete do toho pracovního kolotoče, pojďte se se mnou podívat na Bio Arganový olej od Saloos. 


Velmi vzácný olej s antioxidačními účinky obsahuje nezvykle vysoké množství přírodního vitamínu E, který chrání pokožku před volnými radikály. Olej vyživuje a hydratuje všechny typy pleti. Blahodárně působí na pokožku se sklonem k zarudnutí, vysušenou i jinak problematickou. Vhodný je proti předčasnému stárnutí pokožky i na vrásky. Je mimořádně vhodný i pro jemné oční okolí, nevyvolává nežádoucí projevy. Pár kapek oleje můžete přidat i do vašeho krému ke zvýšení jeho účinnosti. Olej má zvláčňující účinky, pleť zjemňuje, zachovává její pružnost, vhodný je i na pokožku se sklonem k tvorbě strií a po holení. 


Výrobce slibuje skoro zázraky a to víte, musí se to vše ozkoušet. S výrobky Saloos jsem měla vždy jen pozitivní zkušenosti, takže jsem v úžasné účinky věřila i u tohoto oleje a co vám budu povídat, očekávání se splnilo. Saloos má účinky svých výrobků opravdu v malíku a nikdy neslibuje něco, co by nedokázal splnit. Tento olej jsem použila snad na všechny způsoby, vyzkoušela jsem jej jako pleťový (klasická aplikace večer místo krému po odlíčení) a výsledky úžasné - při pravidelném používání naprosto vymizelo zarudnutí a suchá místa, postižená zimou. Navíc, olej nikterak neiritoval pokožku kolem očního okolí a konečně jsem měla pocit, že i v té strašlivé zimě mi něco dopřává dostatečnou hydrataci.  Olej mi také výrazně pomohl se suchými místy kolem nosu, kde se mi vždy "drolí" a "ztrácí" makeup. Stačí mini kapička před aplikací a makeup se mi nikdy "nedrolil" a nemusíte se bát, ani se po nosíku nesmýkal, olej jej jakoby "vtáhl" do sebe. 


Nejvíc vhod mi přišel olej při "léčbě" zarudnutí v oblasti podpaží a třísel po holení. Místa jsem vždy opatrně promazala - rozumějte - olej jsem si nakapala do dlaně a pak jemně do míst vklepala - a musím uznat, že mi výrazně pomohl urychlit hojení a to především v oblasti třísel. Je asi dost zvláštní, to takhle na blogu popisovat, ale možná, až bude někdo v budoucnu hledat radu "jak na začervenání" tak si tuhle recenzi najde a nebo třeba vám uvízne v paměti a budete vědět, že jsou složky Arganového Oleje přírodní a nemusíte se ho bát použít ani na těch nejcitlivějších místech. :-)
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Na ta místo po holení je opravdu super a já používám i kokosák právě po holení :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jiný olej od Saloosu a jsem nadmíru spokojená, už mám víc jak polovinu pryč a je prostě skvělý! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Zkusila jsem od Saloos tea tree olej a ten mi moc nevyhovoval, tak zkusím tenhle :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Teď používám od Saloosu Ylang ylang a perfektně mi sedl! :) už mám v zásobě také Bio Argan Revital, protože jsem vychytala krásnou slevičku :D tyto pleťové oleje jsou k nezaplacení, kam se hrabe krém! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, pleť je po nich opravdu dobře hydratovaná.

      Vymazat
  5. Mám teraz arganový olej od Sagrada Natura, môj prvý, a úplne som si ho obľúbila. Arganový olej je proste top. Pod make-up som ho neskúšala dávať na suché miesta. Musím vyskúšať, lebo tiež sa mi na nose make-up "drolí" :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyzkoušej, je to jednoduchý ale přitom dost dobře fungující pomocník :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)