Saloos: Květinová voda Meďunka

pondělí, ledna 09, 2017

Krásné pondělní ráno milé dámy, 
máme za sebou pořádně promrzlý víkend plný sněhu, ledu a ukrutného větru. Tedy, alespoň u nás to tak vypadalo. Věřím, že ty z vás, které milují zasněžené pláně, lyžování či běžkování, si tohoto počasí náramně užívají. No a ty z nás, které raději teplíčko, si věrně vaří čajíčky, vychrupují v posteli jen co to jde a nehnou se po bytě jinak, než zabalené v dece. Už jsem vám říkala, že v zimě ten náš "podkrovák" není až tak líbezný? I když, pokud máte doma dva psí čumáky, jako já, tak si také užíváte řádného mazlení a lásky. 


Dnes bych vám ráda popovídala o pleťové květinové vodě od Saloos. Už jste o ní na blogu jednou mohly číst, to když jsem loni měla variantu Růžovou, článek čti tady. A jelikož poslední testování dopadlo na jedničku, nemohla jsem jinak, než po ní sáhnout znovu. Tentokrát jsem však vsadila na variantu jinou. Jednak abych jí mohla s růžovkou porovnat a jednat proto, že jich má Saloos v nabídce velkou škálu a když stojíte u stojanu v DM nebo brouzdáte na internetu, může se vám z nabídky někdy hlavička zatočit. Proto je potřeba mít přehled, rozhled a vědět, kam sáhnout. A proto přeci ty recenze. 

Meďunková pleťová voda, jak již její název sám napovídá, se vyrábí z listů meduňky, prodává se v balení po 50 ml, je vhodná pro všechny typy pleti a zvláště pro tu citlivou (body pro mě) a používá se k čištění, tonizaci a osvěžení. Zároveň by měla usnadňovat rozčesávání a uklidňovat pokožku hlavy, či pokožku po holení. 


Jak už víte, květinová voda je balena v bytelné, skleněné lahvičce, která svou velikostí ideálně padne do ruky. Na jejím vrcholu sedí plastový rozprašovač, kterým vodu jednoduše a rychle rozprášíte na inkriminovanou plochu. Možná se vám to zdá jako bláznovství, ale najít rozprašovač, který stříká rovnoměrně a dobře, to je zázrak. Tradá, tady ho ovšem máte. Vodu si můžete vzít kamkoli sebou, strčit jí na cesty do kabelky a nemusíte se bát toho, že by se vám někde vylila. Vše je dobře utěsněno. 

Co se použití vody samotné týče, máte hned několik možností. V první řadě, se s ní můžete bez obav a velmi dobře odlíčit. Stačí ji koncentrovaně nastříkat na vatový tampónek a pak už pokračovat v klasickém odličování, jako by to byla tekutá pleťová voda. Funguje dobře, můžete se na ni spolehnout. Já jí však ráda používám k nanesení na místa, kde to zrovna má pleť nejvíce potřebuje. Tudíž, kdykoli potřebuji v tomto chladném počasí extra hydrataci či osvěžení, když si zrovna přijdu, že vypadám dosti mdle. Ráda jí také používám na uklidnění podrážděných míst. Hojně ji  používám na zarudnutí po holení, kolikrát mi zachránila život! Nijak podrážděnou pokožku neirituje, naopak ji urychleně chladí a začervenání mizí!


Další, pro mnohé možná zvláštní použití je, že když se mi špatně spí, přestříkám si obličej či jen "stříknu" jakoby nad sebe do vzduchu a nechám se tou příjemnou vůní unášet do říše snů. Já vím, to není její primární použití, ale opravdu to funguje! 
Mám ráda produkty, díky kterým si mohu dodat "to něco" navíc a tenhle český výrobek je něčím, co mám 100% vždy ráda po ruce. Neříkejte, že jste ji ještě nezkoušely :-)
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Mám také, ale akorát Tea Tree a jsem s ní spokojená, jen ta vůně by mohla být lepší nevoní mi nijak extra :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus jinou parfemaci :-) na výběr je jich víc než dost :-)

      Vymazat
  2. Kvetinovú vodu by som chcela veľmi vyskúšať a táto vyzerá fajn:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)