Tartelette In Bloom

pátek, ledna 20, 2017

Krásné páteční ráno dámy, 
máme za sebou další promrzlí, uspěchaný týden a volá nás víkend. Nebudete tomu věřit, ale nechala jsem se přesvědčit k bláznivému výletu do hor. Víte, už jsem deset let na lyžích nestála. Snad to zvládnu. Doufám. Držím si palce a věřím, že si to užijeme a snad ani nezmrzneme. 
Vám dnes přináším recenzi na paletku, která byla na mém pomyslném wish listu dlouho a předlouho. Myslím, že jsem tu několikrát popisovala, jak jsem jela letos do USA s dlouhatánským seznamem "must have" produktů, které jsem nakoupila a tahle paletka, ta seděla na prvním místě. 


Tartelette in bloom je paletka od Tarte, v této řadě druhá. Mít cokoli od Tarte bylo mým snem již dlouho a když jsem loni neslyšela nikoho mluvit o ničem jiném, než právě o této paletce, rozhodla jsem se, že ji musím mít. Oficiální cena je 45 dolarů a to jsem za ní byla ochotna dát. Naštěstí, odebírání novinek z nejrůznějších eshopů se vyplatilo a mně se podařilo paletku koupit v akci za necelých 30 a to je pořádný deal :D Tušila jsem, že se do  ní zamiluji, ale netušila jsem, jak moc. 


Tartelette in bloom je paletka obsahující dvanáct nude, zemitých, přírodních, nazvěte si to jak chcete, odstínů. Je tak ideální pro všechny milovníky jemných, hnědých a růžových odstínů. Ze dvanácti odstínů jich je devět matných a tři se shimmerem. Používat se dá jak je libo, nicméně celkem ideální je používat odstíny po čtyřech, tak jak jsou v řadách, či po třech, tak jak jsou ve sloupcích, v případě, že by vám třeba došla představivost a nevěděly byste, co řádně zkombinovat. 


Tahle paletka, je všechno. Stíny jsou jemně namleté a skvěle pigmentované. Ať už chcete nosit jemný look či výrazné kouřovky, v této kombinaci odstínů vymyslíte desítky looků, které můžete vyzkoušet. Navíc, balení obsahuje i foto tutoriály! Stíny na víčku v průběhu dne bez problémů drží, při použití primeru (to je snad každodenní rutina) neztrácí na intenzitě ani trošičku. Neopadávají, nehrudkují. Díky tomu, jak jsou jemně namleté, působí silně pudrově a při prvotní aplikaci mají tendenci opadávat, proto doporučuji nejdřív namalovat očka a až pak se vrhnout na tvářičku. 


Když se podívám do minulosti a ostatních paletek, které jsem zkoušela a které mám doma, strčí Tartelette do kapsy všechny od Naked až po Semi Sweet. Pardon, zamilovala jsem se :-)
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)