Astrid: Hedvábný čistící pleťový olej

středa, května 10, 2017

Krásné středeční ráno, 
dnes pro vás mám novinku od Astrid - jejich čistící pleťový olej. Na trhu je něco kolem měsíce a jestli si teď říkáte, že kolem něj chodíte, ale nevíte, zda jej vyzkoušet, pak bude tato recenze přímo pro vás! Posaďte se, začínáme. 

Astrid na trh v letošním roce přinese jednu novinku za druhou a opravdu extrémně rozšíří své portfólio. Právě čistící pleťový olej je první vlaštovkou a rovnou vám řeknu, že stojí za to. 
Už na první pohled je nový směr posun k lepšímu. Jednoduché, zlatavé, designově povedené balení se na stojanech drogérií vyjímá na první pohled. 


Hedvábný čistící pleťový olej je, jak už název sám napovídá, určen pro čištění pleti. Překvapení :D. Jednoduše odstraňuje z pleti veškeré stopy makeupu a nečistot a to nejen z pleti, ale odličovat s ním můžete také oči a rty. Pleť nevysušuje a udržuje její přirozený ochranný film. Navíc také podporuje její jemnost, vláčnost a mladiství vzhled. Po vyčištění bude vaše pleť nejen dokonale čistá, ale také jemná a rozzářená. 


Olej se opravdu jednoduše používá. Vzhledem k tomu, že se jedná o olej čistící, je jemný, bezbarvý, střídmě vonící a má tekutou konzistenci. Je tak tekutý, až jsem ho málem nevyfotila, ale přeci jen se podařilo. Co se vám tím snažím vysvětlit je to, že to není olej pečující, který se do pleti musí zapracovat, ale naopak, po obličeji klouže sám a jednoduše. 


Na rozdíl od výrobce vám doporučuji použít na odlíčení pouze jedu pumpičku, nikoli čtyři. Aplikátor je totiž velký a i po jedné dávce budete mít dlaň naprosto plnou. Olej je navíc účinný, a jedna dávka je na odlíčení celého obličeje více než dost. 
Skutečně se také nemusíte bát jej použít na odlíčení očí. Nijak nepálí či neštípe, jen pěkně odličuje. Potom, co olej po obličeji rozetřete, je dobré ho pár krouživými pohyby více rozpracovat a následně si omýt ruce a opět po oleji přejet. Pak vytvoříte mlhavou substanci a tu pak jednoduše vodou z obličeje smyjete. Je to raz dva. 



Olej je vskutku příjemný, jemný a účinný. Mohu vám ho doporučit všemi deseti!
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Těšila jsem se na něj, ale třeba na rozdíl od Balea odličovacího oleje se mi nelíbí složení, kde je hned na prvním místě minerální olej.

    OdpovědětVymazat
  2. Na tenhle olej jsem byla zvědavá, jsem ráda, že to není propadák :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. No konečně o něm někde čtu :) A jsem ráda, že je dobrý, budu muset vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)