Botanicals: Koriandrová řada pro jemné vlasy

pondělí, května 08, 2017

Krásné pondělní ráno, 
pomalu nám končí další prodloužený víkend a chtě nechtě se musíme zase vrhnout do pracovního a školního kolotoče. Do nového týdne vám přináším recenzi na Koriandrovou řadu Botanicals od L'oreal. Velmi podrobný článek jsem vám o celém představení a co řada představuje psala ZDE. Za poslední dva měsíce jsem si udělala velmi podrobný obrázek právě o této řadě a tak vám o ní chci, než se vrhnu na řadu další poreferovat. 


Řada s obsahem koriandu je určena pro křehké a lámavé vlasy. Kromě šamponu, balzámu a masky na vlasy obsahuje i sérum. Koriandr je známý svým kořenitým aroma s příchutím orientu a celou řadou se tak nese neuvěřitelně příjemná vůně. Všechny výrobky jsou bez silikonů, parabenů a barviv. 
Při vzniku řada BotanicalsFresh Care byly zcela eliminovány silikony, parabeny a barviva, naopak byl speciálně vytvořena složka, která se prolíná všemi produkty – jedinečná směs  sójového a kokosového oleje, která dodává vlasům potřebnou péči a jemnost na dotek. Barviva se v celé řadě neobjevují proto, že zkrátka nejsou pro dokonalý výsledek vůbec potřeba. 


Vezměme to tedy pěkně od začátku. Mohla bych se tu hodiny rozplývat na krásným, shic balením, neuvěřitelně příjemné vůni a dokonalém designu. Je mi však jasné, že vás nejvíce zajím produkt uvnitř. 
Šampon je hustá, bezbarvá tekutina, kterou z balení pumpujete pomocí pumpičky přímo do dlaně. Struktura je opravdu velmi hustá, proto se předem naučte použít alespoň tři až čtyři pumpičky. Více je v tomto případě lépe. Jedině s použitím dostatečného množství totiž vlasy dostatečně obalíte a zajistíte jim to pravé mytí. Šampon sám o sobě nijak výrazně nepění, pouze jemně nabere na struktuře. Zároveň se jednoduše vymývá a zanechává vlasy vonící hodiny a hodiny po umytí. 


Kondicionér má strukturu ještě o něco více hutnější. Jedná se o hutnou, lesklou, bílou "pastu", která se ovšem i tak do vlasů skvěle zapracovává. Kondicionér je velmi výživný, doporučuji jej aplikovat pouze na konečky vlasů, jinak se vám po použití bude vaše hříva extrémně rychle mastit. Po aplikaci nechte kondicionér pěkně účinkovat a pak je jednoduše vymyjete. Kondicionér sám o sobě vůni na vlasech nijak nezvýrazní, ale také jí na ní neubere. 


Maska má voskovo- krémovou strukturu a ničím se neliší od jiných běžných masek. Stejně jako se šamponem či kondicionérem se s ní jednoduše pracuje. Dobře se nanáší, k vlasům rychle přilne a drží. Stejně tak jednoduše se vymývá. Stačí ji pěkně nanést, nechat tři až pět minutek působit a je to. Voní navíc nejvíce intenzivně :-)


Sérum má mléčnou barvu a je poměrně tekuté. Do délek vlasů jej nanesete jednoduše a vyberte si sami, jestli do vlhkých či suchých pramenů. Konečky skvěle vyživuje a posiluje tak, že se vám určitě nebudou třepit a vydrží kde co. 


Celá řada je skvělá - všechny produkty dělají svou práci a úžasně voní. Produkty jsou napěchované skvělými složkami, které vaše vlasy posílí, zjemní a dodají jim život. To se pochopitelně nese ruku ruku s tím, že díky záplavě hydratace působí po čase velmi těžce a je potřeba je prostě tu a tam zaměnit za klasické čistící šampony. Jinak se bohužel nevyhnete lupům a ztěžklým vlasům. 
Jestli vám to nevadí a všechny ostatní benefity jsou pro vás důležitější, nebojte se pár produktů vyzkoušet. Litovat určitě nebudete.  

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)