L'oreal Elseve: Suchý šampon

pátek, května 05, 2017

Ahojky, 
při pátku pro vás mám článek o suchém šamponu od L'oreal Elseve. Na jeho testování jsem se těšila extra, protože jsem na něj slyšela celou řádku rozporuplných názorů. A co bych to byla za člověka, kdybych si na novinku na trhu nechtěla udělat vlastní názor. Mým původním plánem bylo zařadit do recenze i nový Magic Retouch a udělat velkou sprejovou recenzi, ale na tento produkt jsem si názor ještě nevytvořila, takže ho přeskočíme a vrátíme se k němu zase někdy v budoucnu. 


Nový Elseve Fibralogy Ai je vůbec prvním suchým šamponem značky, alespoň pokud mě paměť nešálí a pokud ano, určitě mě opravte. Šampon je balen v klasické hliníkové láhvi, tak jak už to u sprejů bývá. Navíc nese klasické fialovo-modro (doplně odstín) barvu této řady. 
Svěží vlasy plné objemu, to je hlavní heslo, které tento šampon nese a slibuje, že během dvou minut absorbuje nadbytečný maz. Navíc má dodat okamžitý objem bez zatížení a pomůže vám prodloužit "životnost" vašeho účesu o jeden den. 


Použití suchých šamponů určitě znáte, ale jen pro pořádek. Před použitím je zapotřebí sprej důkladně protřepat. Následně sprej nastříkat na vlasy ze vzdálenosti cca 30 cm a cílit především na kořínky. Pak necháte dvě tři minutky produkt působit a vlasy nakonec řádně pročešete. 
Tento sucháč zanechává jemný bílý nános na vlasech, ale je to například mnohem méně, než klasický Batiste, takže se rozhodně ani tmavovlásky nemají čeho bát. 


Přiznám se bez mučení, že já jsem si používání tohoto suchého šamponu užívala. Dle mého názoru má velmi příjemnou a nevtíravou vůni, díky skvělé pumpičce se jednoduše, dobře a hlavně rovnoměrně nanáší. Navíc k vlasům jednoduše přilne, nezanechá je celé bílé, rychle odmašťuje, a výsledek trvá. Není to zázrak a pomůže vám opravdu max. na jeden den, ale on ani nic lepšího neslibuje. Za mě super produkt, který si u mě doma zaslouží své místo.
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)