Saloos: Bílý jíl (tělová a pleťová maska)

pátek, května 19, 2017

Krásné páteční ráno, 
vítejte u článku, který by vás měl příjemně naladit na víkend. Ať už během něj plánujete cokoli, určitě si udělejte čas sami na sebe. Dopřejte si teplou lázeň ve vaně, nerušený večer s oblíbeným vínem, nákupní horečku či si doma vytvořte kosmetický salon. S tím posledním vám dokonce pomůžu, představuji vám tělovou a pleťovou masku od Saloos - Bílý jíl. 


Pleťové a tělové masky Saloos jsou vhodné pro všechny typy pleti, tudíž ať už jste malá sušenka či olejíček, nemusíte se jich vůbec bát. Masky působí proti stárnutí, pleť vyživují, vyhlazují, zpevňují, detoxikují, čistí i zklidňují. Vzhledem k tomu, že se nejedná jen o masky pleťové, tedy výhradně určené pro použití v oblasti obličeje, se nemusíte bát je aplikovat na krk, dekolt ale i stehna, či bříško. Jíl je také možné použít jako zábal, například při problémech s revmatismem, stejně tak jej můžete přidat do své koupele pro zjemnění pokožky. Jílové masky jsou bohaté na minerály a Saloos vyrábí dvě: Zelený a Bílý jíl, o kterém si dnes budeme více do detailu povídat. 


Bílý jíl je hypoalergení, antibakteriální, pronizánětlivý jíl, který vám pomůže důkladně, ale přesto jemně a šetrně vyčistit póry a předchází jejich návratu. Po použití masky bude vaše pleť vyživená, zářivá, svěží a čistá - navíc pomocí bílého jílu můžete bojovat s ekzémy, lupénkou či akné. Je to také úžasný regenerační prostředek, zlepšuje strukturu kůže, redukuje její suchost a předchází šupinatění. 


Maskám od Saloos musíte doma trošku pomoci. V tomto případě to znamená, že si připravíte mističku a špachtličku a jíl zředíte vodou v poměru 1:1, pořádně budete míchat a míchat, až se vám ze směsi stane jemná pastička (přišla jsem na to, že pro aplikaci v oblasti obličeje až dolů na krk mi stačí jedna polévková lžíce od každého). Masku si také můžete "vylepšit" květinovou vodou, či přírodním esenciálním olejem. A pak už jen pastu nanesete kamkoli je libo a necháte zhruba 20 minutek působit (až bude maska naprosto suchá a ztvrdlá). Dávejte prosím při prvním použití pozor, aby se vám prášek všude nevysypal. Ochranné víčko na obalu sice je, ale není až tak dobře přilepené a když jsem doma víčko poprvé odšroubovala, měla jsem jíl všude. Jinak je obal plastový, takže produkt samotný udrží dobře. 


Velmi příjemně mě překvapilo, že maska nijak výrazně neoplývala "jílovou vůní", čehož jsem se před první aplikací dost obávala. Naopak, byla příjemná, bez parfemace, dobře se nanášela a naprosto jednoduše se také pomocí vlažné vody dala smýt z obličeje pár tahy. Po jejím použití jsem měla pleť vždy krásně jemnou, dokonale čistou a hebkou. Při pravidelném používání v průběhu uplynulých měsíců jsem se také všimla menšího zanesení pórů a také snadnějšího čištění :-)
Tahle maska funguje a jestli vám nevadí, že si ji musíte doma namíchat samy, pořiďte si jí, protože stojí za to.


*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Už ji mám objednanou, tak jsem na ni zvědavá! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji miluji! :) Tato mi vyhovuje daleko víc, než ta zelená po ní jsem měla alergickou reakci.

    OdpovědětVymazat
  3. Já ji mám stopro v plánu, už jsem četla několik kladných recenzí a je super, že ani nevyjde nějak draze :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, myslím si že ta investice se vyplatí!

      Vymazat
  4. Měla jsem kdysi zelený jíl taky od Saloos, ale netušila jsem, že dělají í bílý. Díky za tip, určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tip Kači, určitě vyzkouším, zatím kupuji stále tu zelenou a ta je pro mě top, tak uvidíme.. ;) hezký den, K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)