Maybelline Master Ink Metalické linky

pondělí, srpna 14, 2017

Krásné pondělní ráno,
v poslední době se to v obchodech hemží jednou novinkou za druhou a máme tak před sebou dost nabitý měsíc, který se bude skoro výlučně věnovat pouze recenzím novinek. Nemůžeme přeci nic prošvihnout. Navíc, je velmi důležité vědět, které novinky si zaslouží naši pozornost a které rozhodně ne. V dnešním nabitém kosmetickém světě je totiž velmi jednoduché přehlédnout produkty, které jsou skvělé v záplavě stovek produktů. Teď už se ale pojďme věnovat dnešním novinkám.


Maybelline přišel na náš trh s novými Master Ink metalickými očními linkami. Upřímně řečeno nemám tušení, kolik odstínů se u nás dá konkrétně sehnat. Nějaké jsou na internetu, nějaké jsem viděla v drogérii, takže je potřeba hledat a hledat, protože se nabídka hodně liší. Já mám doma odstín 32 Twilight Purple a 30 Shimmer Sand. Linky jsou tekuté a obsahují 9 ml produktu. Maybelline se povedl zajímavý obal. Kontrast mezi černým kalíškem a šroubovacím bílým aplikátorem je zajímavý a přitom nenáročný. Aplikátor samotný je složený pouze z jednoho kusu. Je stabilní ale přitom dost ohebný na to, aby se dal produkt na víčko bez problémů nanášet. 


Již na obalu se píše, že je potřeba tekutinu před použitím důkladně protřepat, aby se spojila vodička s pigmentem a věřte mi, je to opravdu dost důležité. Přesto je vidět rozdíl mezi jednotlivými odstíny (foto níže). Fialková je krásně sytá, skvěle drží a během celého dne vypadá na oku božsky. Shimmer Sand je více přirozená barva, taková šedivka s béžovými odlesky a i když vypadá po nanesení na víčku moc pěkně, v průběhu dne ztrácí na intenzitě až se skoro úplně ztrácí. Linky se nanáší jednoduše, aplikátor je skvělý, nehrudkují, dají se vrstvit a neopadávají. Škoda té intenzity u Shimmer Sand, protože Twilight Purple přímo miluju!


Pokud hledáte nové oční linky, které se snadno nanáší a vypadají dobře, jukněte na jednotlivé odstíny, vyzkoušejte je vyberte takové, které vás svou intenzitou nezradí. 

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)