Maybelline a jejich nové Powder Matte rtěnky

pondělí, února 26, 2018

Krásné dobré ráno dámy, 
pokud je na kosmetickém trhu značka, která umí kvalitní rtěnky, v nekonečné barevné škále, několika provedeních a s různými finishy, pak je to právě Maybelline. Tahle značka tedy rozhodně nezahálí a po poměrně nedávném rozšíření odstínů z klasických matných rtěnek přichází s novinkou, a to s pudrovými matnými rtěnkami. Jestli si říkáte, co to vlastně je, nebojte se, vše vysvětlím :-)


Nové Powder Matte rtěnky obsahují matující pudr pro extra matný efekt a dlouhotrvající výdrž. Výrobce slibuje krémovou a lehkou strukturu, která by měla zajistit pohodlné nošení a zbavit nás toho klasického, řekněme si upřímně - nepříjemného pocitu z nošení matné rtěnky. Velkým plusem je také to, že by rtěnky neměly zbytečně rty vysušovat. 
Jelikož jsou to matné rtěnky, tak i plastový obal je vyveden v matně černé a evokuje velkou eleganci. Rtěky seženete za cenu kolem 160 Kč za kus. 


Powder Mattes seženete ve třech barevných provedení. 05 Cruel Rubby je cihlově červená, 10 Nocturnal Rose je pudrově růžová a moje favoritka 15 Smoky Taupe je tělovka s nádechem do růžově-fialova. 
Velké plus u těchto rtěnek je ten, že i když obsahují matný pudr, pracuje se s nimi o poznání lépe než s klasickými matnými rtěnkami a po rtech vskutku dobře kloužou. Rty netahají a neskáčou po nich. Pigmentace je sytá po jednom přejetí rtíků a vzhledem k tomu, že to jsou klasické rtěnky, vydrží vám tak dlouho, jak dlouho vy vydržíte nejíst, v mém případě s klidem daly 4 hodinky, pak už jsem to nevydržela já. Přes to všechno to jsou stále rtěnky matné, tudíž zvýrazňují linky na rtech i všechna suchá místa a musíte před nimi použít peeling, aby byly rty v co nejlepší formě. Barvy se jedna ode druhé co do výdrže neliší, všechny jsou stejně kvalitní a podávají stejný výkon. 
Jestli vám je můžu doporučit? Určitě! 


*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Mě se líbí jejich odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny vypadají fakt moc pěkně. Lákají mě tyhle matné rtěnky, asi si nějaký odstín také pořídím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)