Milani: Pudrová růžičková tvářenka

středa, března 14, 2018

Krásné dobré ráno všem, 
dnes bych si s vámi ráda popovídala o růžičkové tvářence od Milani, kterou mám v odstínu Tea Rose. Tyhle krásky jsou na trhu k mání už nějaký ten rok a zdá se, že je všichni milují a rozplývají se nad úžasnými obaly, takže není divu, že jsem je musela vyzkoušet, abych věděla, jestli jsou opravdu tak božské, jak se povídá, nebo jestli jsou jen dobrým marketingovým tahem. 


Musím říci, že na to, že se Milani považuje za drogérkovou značku (alespoň v USA, jelikož u nás ji seženete jen na internetu) a za značku, která má v globálu velmi příjemné ceny za produkty, které povětšinou skvěle fungují, tak mají jejich produkty vždy do posledního detailu dotažené obaly, které přilákají na první pohled. Stejně jsou na tom i tyhle pudrové tvářenky z růžičkové řady, kterých si jednoduše hned všimnete díky jejich rozkošnosti. Navíc, jednoduché plastové víčko vám dává možnost hned rozeznat odstín a můžete se na tu krásu pod ním koukat do nekonečna, než růžičku absolutně opotřebujete a to vám bude chvíli trvat, protože každá tvářenka obsahuje 17g produktu a to je extra velká dávka. Cena za jednu je 219 Kč.


Tyhle pudrové tvářenky mají za úkol být extra jemné, sametové a doručit to správné množství pigmentu na naše tvářičky. Neslibují nic víc a nic méně a musí být dosti oblíbené, protože na milanicosmetics jsou neustále vyprodané. Ono se není čemu divit, protože sehnat kvalitní matnou tvářenku, to není jen tak. Ano, tvářenky jsou extrémně jemně namleté a práší, to vám říkám rovnou, ale se vším se dá pracovat a je pravda, že opravdu vydrží skvěle po celý den bez toho, aby pigment slábl, tvářenka vypadala na líčku nepřirozeně či opadávala a srážela se. Opravdu, je skvělá. Navíc pigmentace je extrémní a potřebujete jen trošku, abyste jí nanesly a tak vám jeden odstín vydrží neuvěřitelně dlouho. Při aplikaci postupujte opatrně, ať nejste hned jak klaun - chce to jemnou ruku a málo produktu. Jsem z ní nadšená a nemít doma dalších 20 tvářenek, jdu kupovat další :-)


Image and video hosting by TinyPic


You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Tvarenku mám v tmavším odstínu a jsem moc spokojená. Milani je opravdu fajn značka :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Se značkou Milani zkušenosti nemám, ale lákají mě tekuté rtěnky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Na tyhle tvářenky už dlouho koukám právě kvůli té růži :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nevypadá špatně, líbí se mi obalově. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)