Garnier: Slupovací maska s aktivním uhlím

pondělí, února 11, 2019

Krásné ráno všem,

dnes bych se s vámi ráda podívala na zoubek čistící slupovací masce proti černým tečkám od Garnier. Obsahuje aktivní uhlí - složku, která je poslední dobou každým dnem populárnější. A nebyl by to Garnier - značka, která má v drogériích snad největší zastoupení všemožných pečujících produktů, aby nenasedl do vláčku směrem produktům, které zákazníci chtějí. Jak se jim to ale celé povedlo? 


Slupovací maska proti černým tečkám s aktivním uhlí přírodního původu a čistící kyselinou salicylovou, se zaměřuje na černé tečky způsobené nečistotami jako je prach a maz, které účinně odstraňuje z t-zóny. Použít ji však můžete nejen v oblasti čela, nosu a brady, ale klidně na celý obličej, nijak vám neublíží. 


Už po jednom použití slibuje výrobce uvolněné póry, jemnější a čistější pleť. Po pravidelném používání po dobu 4 týdnů by pak měli být černé tečky na pohled redukované, póry stáhnuté a méně viditelné. To jsou vlastně chytré proklamace, jelikož maska neslibuje zázraky, pouze menší pomoc s tím, jak vypadají vaše póry a jakési zmírnění výskytu černých teček, ovšem opět ne všech, ale těch objevujících se z mazu - a to se sakra těžko dokazuje. 


Použití masky je jednoduché. Před aplikací si stačí umýt a vysušit pleť. Následně v dostatečném množství nanést produkt na vybrané místo (tady musíte dávat pozor, protože malé množství vám znemožní jednoduché sloupnutí, za to velké množství vám na obličeji nikdy neuschne, a tak je potřeba to dávkování pořádně vychytat. Pak stačí nechat masku zaschnout, zhruba kolem 15 minut a jednoduše sloupnout. Mně se tedy masku nikdy úplně elegantně sloupnout nepodařilo, takže jsem si pomohla houbičkou a vodou :-)


Maska je balená v klasickém plastovém vymačkávacím obalu. Dávkování máte pod kontrolou a můžete si být jistí, že ji všechnu spotřebujete. Formula masky je hodně lepkavá a mokrá. Nanáší se dobře, ale díky lepkavosti doporučuji jednorázové pohyby menšího rozsahu v tom smyslu, abyste jí nanesli dostatečně rovnoměrně. Za dobu používání jsem si nevšimla nijak zvláštního odérku. Maska je ale černá, takže počítejte s tím, že když si nebudete dávat pozor, zašpiníte si celou koupelnu. 


Co se výsledků týče, nejedná se o žádný přelomový výrobek. Je to ale příjemná věcička na použití, která stahuje póry, pokožka není po použití vysušená a působí pěkně svěže. Navíc je příjemně čistá a zbavena mazu a nečistot. Takže kdyby někdo ještě vychytal tu lepkavost a já vychytala přesné množství, budu příjemně spokojená :-)


Jelikož foto je víc než tisíc slov, přidávám náhled procesu. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. O této masce jsem hodně četla, že prý toho hodně vytáhne, netuším, já jsem spokojená s černou maskou z Aliexpressu :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch bych se asi právě bála. Jakou máš značku?

      Vymazat
  2. Mě tahle maska nechala chladnou :) myslím si, že na trhu jich je už až moc.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)