Crazy day

čtvrtek, května 03, 2012

Krásný dobrý večer :-)

Jak jste se dnes všichni měli? Můj den byl naprosto bláznivý. Včera jsem se narychlo odubytovávala z koleje, takže dneska začal pravý kolotoč.
Ráno jsem hezky v 6:30 vstávala, šup na autobus do Liberce, pak ranní sprintík z autobusáku na městskou a na kolej. Předávání pokoje, je teda šílená věc! Ubytovačka mi to tam prolezla od shora až dolů, včetně všech skříní, poliček, matrací. Jak policejní zátah :D Nic pochopitelně nenašli, protože jsme se se spolubydlící o pokoj dobře starali, takže mi nakonec řekli, ať ještě vyperu záclony. A to jsem málem dostala infarkt! Nakonec jsem to "ukecala" a vzali to na sebe holky z vedlejšího pokoje, za což jsem jim moc vděčná :-)
Takže jsem rychle pobrala poslední věci a pádila na autobus, poslední hodinu matiky a pak hezky zpátky domů. Prosvištět doma, pouklidit, přehodit kabelky a směr nákupní centrum, hledat botičky na jaro. A víte co? Žádné krásné jsem neobjevila. :-( Vlastně jedny ano, ale dávat 1700 Kč za balerínky? To jsem si rozmyslela. Místo toho mi v tašce přistály nové šatičky, dvě trička, náušnice a letní gumičky. A hádejte...vešla jsem se do 600 Kč. No není to skvělé?
Neuvěřitelný den jsem zakončila v kině u filmu Bitevní loď. Zní to děsivě a moc se mi tam nechtělo, nicméně jsem se nechala přemluvit a jsem ráda. Rozhodně vám ho můžu doporučit.

A co vy? Jak jste se dnes měli? Chcete vidět fotečky? Nebo raději kosmetiku? Pište a pište.

Dobrou noc ...

P:S: Na památku jsem si vyfotila svůj unikátní výhled z okýnka ...

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)