Elle shopping Sunday

úterý, května 08, 2012

Krásné dobré ráno dámy. 

Konečně jsem se dostala k slibovanému článku z nákupních dnů Elle, kam jsem se v neděli vydala. Abych byla upřímná úplně na začátek, byla jsem dost zklamaná. Ano, vyrazila jsem až v neděli, kdy už celá akce končila, ale omlouvá to nějak "nálady" prodavaček a chybějící zboží?
Prostě, čapla jsem to co jsem chtěla a pádila pryč, takže jsem toho ani moc nenakoupila. Ale podívejte se, co mi přistálo v košíku a já už vám k tomu napíšu víc.

Lush
Tak nějak vždycky jsem toužila po tom si něco pořídit v lush. Slyšela jsem samé ódy na jejich personál a dokonalé výrobky. Jenže ouha. Vlezu do krámu a prodavačka na mě anglicky!A to mě opravdu dokáže naštvat. Počáteční nedorozumění jsme překonali. Vybrala jsem si scrubík na rty s příchutí vanilka/čokoláda. A pak jsem požádala o radu s přípravkem na vlasy, jenže oni mi nebyli schopni poradit! S prominutím jsem si alespoň vydupala vzoreček American cream kondicionéru.

Reserved
V neděli byli všechny obchody s oblečením totálně narvané. Ukořistila jsem v Reserved klasické bílé tričko s vtipným nápisem a pádila k pokladnám jak nejrychleji to šlo. Tady mě pro změnu paní pokladní chtěla okrást o čtyři stovky a pak se mi chudák omlouvala, že už ani skoro nevidí. Asi jim dal zabrat, tenhle ten shopping week.
 
Sephora
Do sephory jsem se těšila asi nejvíc. U nás jsem jí zatím nenavštívila, znám jí jen z Francie a Anglie. Věděla jsem přesně, pro co jdu: kosmetický balíček od Benefitu, po kterém jsem toužila. Řekla jsem si, že bych si k tomu mohla pořídit ještě něco dalšího, jenže jsem bohužel opět narazila na "velice příjemnou" konzultantku a tak jsem si to raději rozmyslela. Náladu mi spravila velice milá slečna na pokladně, která mi k nákupu přihodila vzoreček parfému od Givenchy a krásný katalog Benefit.

Dm
Nemohla jsem opominout 25% na kosmetiku Maybelline v dm a tak jsem si na základě vašich rad a doporučení pořídila pudr Fit me a korektor Affiniton. V dm jsem nakonec strávila nejvíc času, protože vybrat ten správný odstín v těch jejich umělých světlech je víc než nadlidský úkon. Nicméně myslím, že jsem se trefila dobře a za krátko už přinesu recenze. Jinak opět, paní na kase ani nevěděla, že nějaká akce na kosmetiku je a kupónek mi odmítla vzít. To bylo ale přesvěčování. :-)

HM
V neposlední řadě jsem se podívala do HM. Na kupónkách byla akce na dámskou kolekci, ale v Hm to vyřešily skvěle a při každém nákupu nad 1000 odečítali 20%. Pořídila jsem si klasické bílé tílko, růžové tričky, letní nátělník a modré plážové šatky. V Hm bylo narváno úplně nejvíc, řady na kabinky nebrali konce, takže se převlékalo, kde se dalo. :-)




Abych to tak nějak shrnula, jsem opravdu zklamaná. Organizace nulová, prodavačky epříjemné. Chápu, bylo toho na nich moc, ale mělo by mě to jako zákazníka zajímat?

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Kolik stal ten Benefit balicek? A co presne je jeho obsahem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude o něm článek, neboj.
      Jinak stálá cena 1490. Je tam tvářenka, primer, rozjasňovač a tužka pod obočí

      Vymazat
  2. velmi pekne ulovky :) najviac sa mi pacia tie modre plazove satky :)

    zivotvosvete.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super já sice ty nákupy nestihla, ale uvidím oniještě určitě budou :) Jinak si myslím, že většina prodavaček jsou nepříjemných nevím proč , ale prostě to tak je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, docela častou jsou takové akce.
      A ty prodavačky, to je hrůza. Člověk tam chce nechat peníze a oni takhle. :D

      Vymazat
  4. Moc pěkné úlovky. Na ten balíček od Benefitu se taky chystám. Sice už to nebude během shopping weekendu, ale co se dá dělat, když bydlím daleko předaleko od všech Sephor. :))

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)