English Rose

čtvrtek, května 31, 2012

Několikrát jsem tu psala o akci v Rossmanu, 25% slevu na kosmetiku značky Rimmel a ukazovala jsem vám své přírůstky. Dneska se podívám na další a to na HD kvatro očních stínu 005 English rose z kolekce Glam´ eyes.
Nejdříve k samotným stínům. Prodávají se v nepřeberných variantách (tedy, u nás asi tak v šesti-sedmi, ale když budete hledat, tak jich najdete i víc), za základní cenu 169 Kč/2,5g. Designově jsou vyvedené nádherně, ale už od pohledu vám bude jasné, že aplikace nebude žádná sranda. Jak docílit toho, aby se vám jednotlivé stíny při použití nesmíchaly v jedny? Musíte být hodně opatrné a vlastnit hodně malý štěteček. Nicméně dostat štěteček na vnější koutky očí (blending brush) do toho malého trojúhelníčku je často i nad moje síly. Bylo by skvělé, kdyby Rimmel vyráběl tyto stíny i jako mono, to by byl odbyt!


Jak jsem již psala na začátku, já jsem sáhla po variantě 005 English Rose a to z jednomo prostého důvodu. Hnědých stínů mám milion a přišlo mi, že v ostatních variantách převládala modrá, která mi ke mě moc nesedí. A můžu říct, že podle toho, co jsem vykoušela v obchodě je 005 opravdu dobře vymyšlená. Světle růžový stín přechází do tmavšího lila nádechu, na ztemnění víčka je tam krásný purpurový a nakonec světlounce hnědý na oční linky. Na zadní straně najdete taky klasický "návod" jak stíny používat. Balení je s klasickým houbičkovým aplikátorem, který můžete použít v případě nouze, ale rozhodně na jiné stíny. K těmhle byste se prostě nedostali!
Stíny mají skvělou pigmentaci, jako všechny ostatní stíny od Rimmel a jsou někde na rozhraní mezi stíny pudrovými a krémovými, neslévají se, mají celodenní výdrž při použití primeru. Varuji vás, že všechny varianty stínů jsou s leskem, nebo třpytkami. Nejsou tam žádné matné. Osobně bych pak nejtmavší stín vyměnila za lehounce růžový, nebo bílý, na rozjasnění vnitřního koutka a podobočí.

Kdybych mohla, dala bych stínům 10/10, ale kvůli vysoce nepraktickému balení, které přece jenom potřebuje větší zručnost při aplikaci dávám 7/10 a doufám, že Rimmel začne stíny vyrábět i v jiném balení.

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. já si teď koupila stíny Rimmel, taky quatro, ale to trochu jiné a jsem zklamaná z jejich neskutečně slabé pigmentace :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu? takové ty trojúhelníčkové? je pravda, že ty jsem nezkoušela, ale jinak jsem byla vždy spokojená. Tak šup šup reklamovat.

      Vymazat
  2. pekné to vyzerá :)
    PS: dnes mi prišla cena! kráása, mám veľku radosť a ešte raz ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají úžasně, přesně barvy pro hnědé očka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)