Garnier Skin Naturals Essentials Intense

úterý, května 29, 2012

Pokud pravidelně sledujete články, tak určitě víte, že jsem právě v procesu "nalézt ten nejlepší denní krém na trhu". Takový, aby splňoval nejnáročnější představy ale přitom úplně nezruinoval peněženku. Po minulém fiasku s Niveou jsem se vrhla na další krém, tentokrát z řady Skin naturals od Garnier.

Co krém slibuje: 24 hodin hydratační krém pro suchou pleť. Uvolňuje napnutí pleti a účinně pomáhá pleť chránit před vnějšími vlivy. Obsahuje výtažky z hroznů, které dodávají pleti základní vyživující složky. Je obohacen o živou vodu z jablka a vitamin E.

Můj názor: První věc, která mě  na krému upoutala, je naprosto bezchybné balení. Líbí se mi, že má Garnier krabičky i dózy od krému dotažené do poslední tečky. Většinou je totiž hezký obal, ale samotný krém uvnitř už nápaditost postrádá.

Jakmile krém otevřete a přičichnete, tak vás okamžitě okouzlí ona slibovaná vůně jablíček a hroznů, která je smíchaná s klasickou vůní garnierovských krémů.

Složení krému je opravdu velimi jemné, krém sám nijak zvlášť nelepí, vstřebává se opravdu velice rychle (trošku si musíte pospíšit s aplikací).

Musím vás varovat: po první aplikaci jsem se velice lekla, protože krém opravdu rychlostí blesku přilne k pokožce a první dojem je takový, že se natáhne do pleti a uzavře ji. Stačí ovšem počkat pár minutek a samy pocítíte, jak krásně se do pleti začne vstřebávat a hydratovat ji (ideální je se s ním namazat, pak jít snídat a za několik minut až začít se samotným líčením a nanášením dalších produktů). A opravdu, tento pocit vydží po celý den.

Závěrem: Tento krém mě velice mile překvapil. Jak jsem se rozhlížela v prodejnách, cena se většinou pohybuje kolem 149 Kč/50ml, já si ho v Rossmannu koupila tuším za 79 v akci. Což je příznivá cena, nicméně 149Kč/200 ml za hydratační krém v těch klasických velkých kalíšcích od Garnier to napřekoná. Kvůli nepoměru ceny tedy za sebe dávám 9/10b.



You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. tento som už skúšala a je veľmi dobrý :) súhlasím s recenziou, krásna!

    OdpovědětVymazat
  2. Také souhlasím, máme ho také doma :)

    OdpovědětVymazat
  3. na ten se zrovna chystám, až dopotřebuji aktuální krém, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)