Make Up Factory Eye colors

pondělí, května 28, 2012

Dobré ráno,
dnes jsem vám připravila slibovaný článek o paletce stínů Make Up Factory. MK Factory je německá značka, prodávající se v parfumériích Douglas. Stíny nemají žádná jména, můžu vám říct jen to, že je mám ve variantě 254.

Paletky jsou v nepřeberném množství provedení a já si opět vybrala jednu z těch, ve které jsou pouze matné stíny. Když se nad tím zamyslím, tak vlastně ani jiné vyloženě matné stíny od další značky nemám. :-) Je opravdu těžké je  sehnat.

Jako všechny stíny od MK Factory jsou i tyto kdesi na pomezí mezi prachovými a krémovými. Pracuje se s nimi opravdu jednoduše, krásně se s nimi stínuje. Barvy jsou dobře pigmentované, ikdyž ta nejsvětlejší působí poněkud mdle.

Opět musím pět chválu na balení, které je přímo stvořené na cestování. Obsahuje i houbičkový aplikátor, který je překvapivě k aplikaci vhodný. V balení naleznete i malé zdrcátko, které je ovšem tak malé, že nic moc neuvidíte.

Stíny od MK Factory bych vám doporučila především proto, že vydrží opravdu celý den a to i bez použití primeru. To jsem ještě u žádných jiných stínů neviděla. Neslévají se, na oku se vám "nezdrcnou", nezasychají, neopadávají. Jak je ráno nanesete, tak je tam večer najdete.


Další důležitou radou je kupovat tyto stíny zásadně v těchto paletkách. Paletky přijdou na 400-500 Kč, zatímco samotný mono stín na 400 Kč. Pochopitelně, že v paletce je menší obsah jednotlivých stínů, ale můžete jich vyzkoušet víc a vytvořit mnohem více barevných variací.

Za mě tedy rozhodně 10/10.



You Might Also Like

3 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)