Maybelline Color Sensational lipstick

středa, května 30, 2012

Minulý týden jsem si dělala pořádek ve všech beauty věcičkách, které mám doma a po tom, co jsem vyhodila všechny ty s končícím expiračním datem jsem s hrůzou zjistila, že jsem prakticky bez rťenek. Doma se mi krčí už jen pár osamělých od Rimmel z kolekce Kate Moss. A tak jsem si řekla, že to musím napravit a poohlédnout se po nějakých nových kouscích. Takže jsem zavítala do Rossmanna a pochopitelně si nemohla nechat ujít akci na rtěnky Maybelline. Musím se přiznat, že jsem od Maybelline rtěnky doposavaď žádné nevyzkoušela a proto jsem se na ně těšila.

V košíku mi nakonec přistála Color sensational lipstick v odstínu 612 Peach Pearl Diamonds, tudíž jak sám název napovídá rtěnka s efektem mokrých rtů a perlovým "zakončením". 

Co slibuje reklama:
Senzační rtěnka s efektem mokrých rtů a hydratačními složkami. Dopřejte si luxus toho největšího lesku.Mikropigmenty odrážející světlo PRO INTENZIVNÍ BARVU A LESK a nektar z medu pro zvláčnění rtů.
Můj názor: Nejprve jsem si vyzkoušela několik odstínů na ruce a pak sáhla právě po 612. Radím vám předem, radši to nedělejte, protože se pak nebudete moci rozhodnout. Všechny barvy jsou prostě nádherné. :-)
V Rossmanu měli zhruba 10 odstínů, takže si vybere opravdu každý.
Balení je naprosto okouzlující, průhledné víčko se světelnými odlesky, aby se nám to hodilo k reklamě. :-) Nicméně bodíky do plusu. Pigmentace jednotlivých odstínů se pochopitelně liší, v průměru bych řekla, že je velice dobrá. Jak jsem již psala v úvodu, já jsem pro začátek sáhla po tělové barvičce, tudíž bych neřekla , že je konkrétně u této barvy vidět "efekt mokrých rtů", ale leskne se opravdu jak divá. Zároveň mají tyto rtěnky přívlastek Pearl, tudíž perlový finish, který opět, opravdu vidím.
Když si ke rtěnkám přičuchnete, mají hodně specifickou vůni, která by někomu mohla vadit. Vůně je opravdu hodně silná a pronikavá, mě osobně to nevadí, ale jak říkám, záleží na vás.


Co se týče aplikace, doporučuji vám nejdřív použít balzám, následně až nanést rtěnku. Rtěnka sice je sama o sobě hodně krémová, nicméně po chvilce má tendenci vpíjet se do rtů a zvírazňovat i ty nejjemnější kontury. Použítím balzámu tomuto předejdete. Výdrž je ale to, co mě překvapilo, zářivá vydrží 3-4 hodinky. Nakonec dodávám že běžná cena je 149 Kč, nyní v Rossmannu v akci za krásných 99 Kč.

Za mě tedy 9/10. 

Nevím, jaký jste si udělali názor, ale já si rozhodně běžím pro další.


You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Zrovna dnes jsem se na dívala v DMku, ale moc mě nezaujali. Jak barvou tak designem :(

    OdpovědětVymazat
  2. rtěnka je hezká a chválím za to hlídání expirace. Takové ty věty, že už to má slečna pět a více let, a že to vydrží navždy, to mě vždy dokáže zaručeně vyděsit.

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji :) dneska mi přišel balíček giveaway! :) děkuji :) moc pěkné věci a ten lesk na rty je famozní ! nádherný chladící efekt!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá barva, krásná do nude :) Jen ten obal se mi moc nelíbí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se zase líbí strašlivě. Holt co člověk, to názor a tak to má být.

      Vymazat
  5. tento mám a som s ním celkom spokojná.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásná rtěnka :) Asi si zajdu do Rosmanna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem za tip (našla som ho na Maybellinovskom facebooku :D )

    http://lillianasworld.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)