Nivea Visage denní krém

pátek, května 04, 2012

Nedávno mi došel můj klasický Garnierovský krém na obličej a tak jsem začala shánět nový. Tedy, řekla jsem si, že když už, tak zkusím nějaký nový. V Dm se mi zalíbil Denní krém od Nivei z řady Visage, určený pro suchou až citlivou pleť. Testovala jsem jak jen to šlo a dneska tu pro vás mám "výsledky".




 

Co krém slibuje:
Intenzivní hydratace a výživa po 24h., sametově hebká pleť. Ochranný faktor 8 (za to mu uděluji jedno velikánské plus - moc dobře víte, jak jsem na ochrané faktory zatížená). Přírodní mandlový olej a výtažky z měsíčku.

Můj názor:
Krém neuvěritelně krásně voní. :-) Je jemný, dobře se vstřebává. Nicméně, po nanesení na obličej si přijdu, jak kdybych se s prominutím vymáchala v oleji. Vytvoří jakousi těžkou vstvu, vůbec nevím, k čemu to přirovnat. Prostě, od krému očekávám lehkost, ale tu tu nenacházím. Nevím, jestli je to jen mou pletí, nebo jestli máte některá z vás stejnou zkušenost. Zkusím ho dát mamce a uvidím, co mi na to řekne. :D

Upřímně, za 129 Kč umí Nivea rozhodně lepší věci.

Pro mě tedy 5/10 a velikánské zklamání.

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. obecně nemám ráda pleťové krémy od Nivea. Vadí mi parfemace a taky ta ,,těžkost" a mastnota, přesně jak popisuješ.
    ale třeba sprcháče nebo deodoranty mají skvělé.

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že tohle bude asi vlastnost všech Nivea krémů (možná kromě nivea young na mastnou pleť proti nedokonalostem), mám nivea pure zvláčnující krém a zcela sdílím tvé pocity :-)) Používám jen na noc a ráno se probouzím úplně "orosená" na obličeji - takže pleť v noci asi dost zápasí s tímhle sajrajtem. Doporučuji ale ne moc známý krém bione - česká přírodní kosmetika, je lehoučký jak pírko, úplně jako našlehaná šlehačka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám pocit skoro u každého krému od Nivei , prostě mi příjde jako by to dělali podle normálně tskový tý modný Nivey v modrém kalíšku :))

    OdpovědětVymazat
  4. tento krém som už vyskúšala a je super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)