Opotřebovaný kyblík

středa, května 16, 2012

Ahojky,
dneska pro vás mám opět článek do rubriky vypotřebováno. A tento měsíc se mi toho opravdu urojilo hodně. Proč jsem příspěvek nazvala opotřebovaný kyblík? Je to z toho důvodu, že mám na toaletce takový "kyblík", kde skladuji všechny věci, které potřebuji spotřeboat (expirační lhůta) a nebo ty, které už holt dochází a já je chci vypotřebovat a nezabírat s nimi zbytečně místo.  Inu, nebudu zdržovat a pojďme se na to podívat.

Avon Brow definder (199 Kč)
Tuhle věcičku jsem používala především v běžné dny, kdy jsem nepotřebovala "lepší", pracnější líčení. Tužka pěkně vyplní mezery v oblasti obočí a prodává se v několika barvách, takže máte jistotu, že se vyberete tu právnou. Vydržel mi necelé tři měsíce, což také považuji za uspokojující. Nicméně 12hodinovou fixaci, kterou výrobce slibuje, rozhodně nečekejte. Po několik hodinách se tužka na obočí jakoby "scvrkne" a můžete si jí začít loupat. :-) Za mě? 7/10.








Na obrázku vidíte obočí bez úpravy (to v pravo) a po nanesení tužky.

Maybelline the Collosal Volum' Express (199-249 Kč)
Chudinka moje malá, už mi došla. :-( Takže jsem si okamžitě pádila koupit novou. O tomhle zázraku se namluvilo už mnoho, mou recenzi naleznete zde

Essence caring lip balm (49 Kč)
Oblíbené kalíškové balzámky od Essence mám doma v zásobě a věřím tomu, že jste si jich při výprodejích také pořidili dost.

NYC Metro Quartet eye shadow (129 Kč)
Tyto stíny mi doma leželi hodně dlouho, takže jsem se rozhodla, že je konečně "dodělám". NYC je nabízí v pěti provedeních, já mám verzi Union Square. Jedná se o příjemné, skvěle nakombinované,  práškové stíny. Já bych byla osobně radší, kdyby se prodávali v zapečetěné verzi, aby déle vydrželi. Jejich aplikace je poněkud zvláštní. Musíte je používat zásadně na sucho, nicméně po použití primeru (jinak by opravdu nevydrželi nic), ale primer musíte nechat dobře zaschnout (stíny se do něj pak vpíjejí). Jako oddychovka na sobotu proč ne, jinak nedoporučuji. Za mě 4/10.

She korektor (49 Kč)
K tomutu korektoru jsem přišla díky své sestřičce (14 let). Měla velkou potřebu si jeden koupit, aby zdokonalila svou pleť (což pochopitelně vůbec nepotřebuje). Koupila si tento, zjistila, že jí je na prd a tak přistál mě.  Je to hutnější, těžší, nicméně docela příjemně se roztírající korektor.  Pochopitelně, během dvou hodinek je krytí to tam, ale kdyby na této nepříjemnosti v she zapracovali, mohl by se z tohoto produktu stát hit pro mladé slečny. Za mě osobně pochopitelně nedoporučuji.
Nahoře je fotka po použití korektoru, dole bez něj.


You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. O NYC stínech jsem přemýšlela, tak aspoň vím, že se mám podívat někde jinde. můžu se zeptat, jakou podkladovou bázi pod stíny používáš? hledám teď nějakou novou, mám od Essence a ta je dost nanic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od Essence mám taky a je pravda, že moc dlouho nedrží. Já většinou pro běžné denní líčení používám primer od Jesse's Girl (značka z ameriky, lehce vygooglíš jejich e-shop, nebo tu od NYX (mají dvě, v tubě a kalíšku, ta v kalíčku mi přijde lepší-je to vyloženě báze a ne primer) a na slavnostnější pak Stay don't stray od Benefitu.

      Vymazat
  2. tá špirála vyzerá dobre :D
    taký korektor mám aj ja a používam ho, súhlasím s recenziou :D
    super post! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)