Q/A part 1

neděle, května 13, 2012

Krásné deštivé poledne,
jak víte, příští týden bude vyhodnocena první giveaway, která na blogu probíhá. Nejdříve bych všem chtěla mooooooc poděkovat za účast a za to, že jste si našli čas a napsali mi své nápady a otázky. Jak již sám název tohoto postu napovídá, jak bych se chtěla k některým otázkám vrátit a odpovědět vám na ně v samostatném článku, abyste je nemuseli složitě dohledávat. Článků bude nakonec víc, protože by byly strašlivě dlouhatánské. Dneska pro vás mám odpověď na prvních 10 otázek. Tři, dva, jedna, jdeme na to ....

1. Proč nepíšeš recenze na laky na nehty/ukážeš nám svou kolekci laků? 
Tohle je rozhodně nejčastěji pokládaná otázka a já vás hned na úvod bohužel zklamu. :-( Již pět let totiž brigádně pracuji u potravinářské společnosti a proto je vám jasné, že nalakované nehty mít nemůžeme. Ano, vlastním pár "nude" laků, které nahodím tak maximálně, když mám týden volno, ale jinak má kolekce spočívá spíš v nehtových posilovačích a všemožných laků na třepící se nehtíky. Takže, jestli bude opravdu zájem, můžu udělat spíš článek ve stylu: Jak se starat o své nehty.


2. Články o přípravcích na vlasy
Na blog se snažím dávat věci, které mám dlouhou dobu vyzkoušené, abych měla naprostou jistotu, že píšu objektivní názor. Takže nebojte, jakmile spotřebuju nějaký další produkt, určitě se tu recenze na něj objeví.

3. Tutorialy
Aaaa, snažím se na nich pracovat. Problém je v tom, že si budu muset pořídit nejspíš lepší foťák, protože mi přijde, že z těch fotek, které sem dávám, toho není moc poznat. Nicméně pracuji na tom, takže vám můžu slíbit, že se tu také budou.


4. Make-up collection
A je to tu znova, nemůžu dělat video na make-up collection, protože nevlastním kameru. Takže natočit na foťák? Opět to bude blbá kvalita. Že bych vám jí nafotila? Další možnost je, že počkáte do léta, až přijede na prázdniny strejda s výbavou fotografa a já mu jí na pár dní ukradnu. Jakou variantu byste uvítali?

5. Wishlisty
Jsem si jistá, že už se tu nějaké objevily. Vídím, že vás baví, takže je rozhodně budu přidávat.

6. Péče o problematickou pleť
Teď zklamu všechny z vás, které si psali o recenzi na všechny speciální vodičky, mastičky, peelingy atd. Já totiž s pletí problémy nemám a to vůbec. Takže mě to moc mrzí, ale s vaším problémem vám nepomůžu (chci sem dávat pouze články o věcech, které mám vyzkoušené a takhle bych efekt moc zkoušet nemohla). Nicméně klasické přípravky tu určitě budou.

7. Parfémy
Určitě vám své parfémy můžu nafotit a něco vám o nich napsat, mám jich docela dost, takže byste byli určitě spokojené. Slibuji, že budou.

8. DIY
Nooooooo, teda holky :D Snažím se vymyslet, co jsem naposledy vlastnoručně vyrobila. Vy mi teda dáváte :D Když přijdu s něčím na trh, tak to tu určitě bude.

9. Hobby
Tý jo, to čučím, že vás zajímá, co dělám ve volném čase. V tomhle směru jsem už začala podnikat kroky (viz článek o koleji, oslavě, atd.) takže doufám, že jste spokojené. Teď je bohužel zkouškové, takže můj život sestává jen z učení, ale jakmile se bude něco dít, tak to tu bude.


10. Název Inner Beauty
Zajímalo vás, jak jsem přišla k názvu inner beauty a hlavně, že jste si původně mysleli, že blog bude o "duchovnu" a ne o kosmetice. A to je právě ta paralela. Ikdyž se blog věnuje kosmetice, pořád si myslím, že nejdůležitější je vnitřní krása. Jak říká moje motto v záhlaví: "i sebevětší nános make-upu nezamaskuje ošklivé srdce".

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)