Q/A part 2

pondělí, května 14, 2012

Dneska si dáme pokračování otázek a odpovědí a zítra se už opět vrhnem na kosmetiku. Nějakým zázračným způsobem se mi totiž podařilo toho nějak moc vypotřebovat, takže vám poreferuju. :-)


11. Co nosím v kabelce/moje kosmetická taštička atd. 
Podobně laděné články jsem viděla na většině blozích a sama je mám taky ráda, takže nebojte, i o podobné věcičky se s vámi podělím.

12.Elf kosmetika
Hodně z vás si přálo Elf kosmetiku. Inu, něco od nich vlastním, takže až bude náladička, tak se na něco od nich podívám. Koneckonců, nedávno jsem psala o jejich super skvělém kabuky štětci. :-)

13. Random fotky že života
Co není, může být.

14. Účesy
Nejsem moc na hraní s vlásky, to přiznávám. Péči a nějaký ten styling tu určitě najdete, ale vyloženě účesy, to ne. Ale když si nechám narůst vlasy, tak třeba budou.

15. E-shopy, kamenné obchody
Vždycky když vám o něčem píšu, tak se dozvíte, kde jsem to pořídila.Stejně tak přidávám odkazy na www stánky. Jestli vám jde přijmo o recenzi obchodů, jako takových: ok, může být.

16. Životní styl
Tenhle nápad se mi hodně líbil, můžu říct, že už podnikám v tomto směru určité kroky. Nechtě se překvapit.


17. Outfity
Heeej, holky vy mě teda zlobíte. Vrcholem mého vkusu jsou džíny a každý den jiné tričko. Miluju blogy o oblečení a byla bych na vrcholu blaha, kdybych měla vytříbený vkus jako například proslulé Pařížanky.

Toť ode mne vše :-)

Ještě jednou všem děkuji.

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. s tými účesmi s tebou súhlasím :D som na tom rovnako :D a k tým outfitom.. veď máš blog o kozmetike venuj sa radšej kozmetike a nechaj tak nejaké outfity :) môj názor ;D

    OdpovědětVymazat
  2. V 17. jsem stejná jako ty! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)