Úlovky

čtvrtek, května 17, 2012

Ahojky!

Včera jsem jen tak mimochodem zavítala do Rossmannu a co jsem nezjistila... Právě tam probíhá výprodej na lesky a stíny od Maybelline. Takže to, co ještě minulý týden stálo 150 Kč dnes seženete za 30 Kč. A to se vyplatí, ne?

Protože již lesky od Maybelline mám a nepotřebuji další do zásoby, sáhla jsem alespoň po stínech.

Jedná se o klasické mono stíny z kolekce Eyestudio. Barvička v pravo je v odstínu 205 I love Lilac,  ta nalevo pak v odstínu 750 Chocolate Chic. Co mě na stínech zarazilo je, že na obalu se nedozvíte, jaká barva se uvnitř nalézá. Já jsem tedy až doma po rozbalení zjistila, že fialková barva má holografický efekt a obsahuje hodně třpitek. Hnědá je pak vyloženě matná, hutná barva bez jakéhokoliv lesku.
Na obalu rovněž není napsáno, kolik produktu balení obsahuje. Obsah balení se mi nepodařil zjistit ani na oficiálních stránkách Maybelline (zvláštní, že? ). Stíny prodávají ve dvaceti variacích.

Vyzkoušela jsem je včera, takže po jednom použití můžu říct, že jsou barvičky hezky syté, snadno se aplikují (zásadně tedy jiným štětcem než tím, který naleznete v balení).
Na oficiálních stránkách jsem se taky dočetla, že by měli být vhodné pro celodenní nošení a neměly by se slévat.
No, po použití primeru mi od odpoledne vydrželi zhruba do šesti, kdy jsem se odličovala, ale barvy už tolik intenzivní nebyly. Ono už jen podle toho, že to jsou stíny pudrové, tak je jasné, že celý den vydržet nemohou. S tím, že se neslévají, souhlasím.

Jaké je tedy hodnocení? Za těch 30 Kč byste je dle mě vyzkoušet měly.
Za 150 bych je příště ovšem v regále nechala. 6/10




You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. všechny rossmany? páni! potřebuju lesky! hodně lesků :D najednou je potřebuju :D další... :D

    OdpovědětVymazat
  2. tá fialková je pekná :) ale ani tá hnedá nevyzerá zle :) hmm..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)