Uvítací balíček Douglas

pátek, května 11, 2012

Ahojky!

Několikrát jsem tu psala o tom, že parfumérie Douglas přišla na trh se svou vlastní zákaznickou kartičkou, na kterou můžete sbírat body a vyměňovat je za výhody (nikdo zatím neví za jaké :D). Mně zrovna včera přišla domů plastovka (nejdřív dostanete papírovovou a po nasbírání 200 bodů vám přijde plastová), spolu s "uvítacím" balíčkem, jak to oddělení pro zákazníky nazvalo.

No, co bych vám k tomu řekla :D Pod pojmem uvítací balíček si teda představuji něco jiného.

Dorazí: plastová kartička, dopis o vděčnosti Douglasu (jste přeci jejich pravidelný návštěvník), poukaz na nákup v hodnotě 200 Kč a sleva na parfém Gucci (15%). To mě hodně pobavilo, vzhledem k tomu, že parfém stojí hodně přes 2000. Ikdyž, lepší něco než nic a každopádně mě k nákupu nikdo nenutí.

Abych řekla pravdu více mě zaujal katalog Douglas a jejich letní akce na parémy (jednotlivé se slevou až 25 %, značek, u kterých se cena pohybuje maximálně do 1000 Kč.

Závěrem? Mít zákaznickou kartičku a využívat slev se určitě vyplatí. Ikdyž nevím, jak chce tímto Douglas konkurovat třeba Sephoře, kde vám na zákaznickou kartu poskytnou vždy 20% slevu. Inu, uvidíme, jak se to všechno chytne a třeba Douglas překvapí slibovanými kosmetickými večírky, akcemi a vzorečky pouze pro vlastníky karty.
Nebojte, budu vás informovat. 

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Já stejně moc nechápu kdo si může kupovat parfémy v parfumeriích :-O.. já je kupuju jedině přes net třeba xparfemy jsou nejlevnejsi a kolikrat je tam rozdíl i tisícovka!!Treba u myho milovanyho Lanvina ktery stoji v Sephore 100ml 2500,- na letišti 1500,- a v xparfemech 700,- to je pak neskutecnej rozdíl :D a to se fakt nejedna o napodobeniny parfemu!! To bych nikdy nebrala a můj nosánek to poznal :D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tam parfémy taky nekupuju, pouze kosmetiku. :-)

      Vymazat
  2. ja si tiez pod pojmom uvitaci balicek predstavujem nieco ine :D no co uz :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi si jistá, že v Sephoře máš vždycky 20% slevu? Chodím tam občas s kartou, ale nikdy jsem žádnou slevu jenom kvůli tomu, že mám kartičku, nedostala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako člen klubu Sephora máš nárok na slevu 20% pokavaď máš černou členskou kartu. Pochopitelně si o ni musíš říct, nikdo ti jí cpát nebude. Ale je to tak

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)