What's in my make-up bag

pátek, května 18, 2012

Krásné dobré ráno,
dnes vám plním jedno z vašich přání. Nechám vás nahlédnout do své "cestovatelské" taštičky, kde schovávám věci první pomoci. :-) Jde o taštičku, kterou s sebou běžně nosím každý den, ať už do školy, nebo večer třeba do kina.

Ve všední dny pravidelně střídám tyto dvě taštičky. První je od Essence, tu seženete v kdejaké drogerii. Stála myslím 79 Kč? Ta druhá je od adidas, obdržela jsem jí jako dárek. Upřímně řečeno nevím, jestli se dá ještě někde koupit. Ale svou oblíbenou taštičku určitě každá máte. 
Střídám je zhruba po 3-4 týdnech, záleží na tom, jak hodně se mi ušpiní. A že se špiní hodně. To přehazování z tašky do tašky jim asi moc dobře nedělá. Praktické na nich ovšem je, že je stačí hodit do vody s mýdlem a krásně se odmočí, takže se tak moc neničí.

A co že se v taštičce běžně skrývá? 

Antibakteriální gel od Balei (29 Kč)
Krásné malé balení, které je přesně do takové taštičky vhodné. S sebou ho nosím hlavně proto, že když ve všední den pobíhám po Liberci jak splašená do školy a ze školy, nemám vždycky čas se stavit někde si ruce umýt (viz skvělé autobusy) a pocit špinavých rukou naprosto nesnáším.

Krém na ruce- Melvita (249 Kč)
Po použití antibakteriálního gelu se ruce vysušují a proto je důležité mít s sebou i krém na ruce. Právě teď mám v tašce krém od Melvity. Mevita je značka vyrábějící přírodní, organickou bio kosmetiku.

Péče o popraskané rty (79 Kč)
Dokavaď se teploměr nevyšplhá na standartních 20° C přes den, tak s sebou nosím i záchranu na popraskané rty. Mým oblíbencem je Lipobase. 


Parfém (cestovní balení 69 Kč)
Taková ta stříbrná lahvička, to je cestovní balení parfému. Ten s sebou běžně nosím na delší cesty, ne jen tak do školy. Momentálně byste v něm nalezli Curious od Britney Spears.

Pudr (199 Kč)
Nedávno jsem vám psala, že si kompaktní pudr Match perfection u mě hned získal místečko. Až ho dopotřebuju, vyměním ho za Fit me. Myslím, že je velice důležité mít pudr neustále při sobě. Nesnáším ten pocit, když se lesknu.

Balzám na rty (29 Kč)
Jak vidíte, běžně s sebou nosím několik balzámů na rty. Modrý je hydratační, růžový s leskem a kalíškový melounový je prostě má láska. Střídám je dle potřeby.



Lesk na rty (89 Kč)
S sebou nosím vždycky ten, který potřebuju sdělat. Momentálně to je lesk Lady's nigh out od Miss Sporty. Mimochodem, je fakticky dobrej a na cestách se díky aplikátoru snadno nanáší.  :-)


Oční kapky/ krém na oční okolí
Teď se určitě ptáte, jestli jsem se zbláznila, ale nebojte, opravdu ne. Oční kapky s sebou nosním z jednoho prostého důvodu. Nevím čím to je, ale oči se mi lehce vysušují. Prostě, oni mi v podstatě děsně slzí a pak se vysuší. Chápete? No a krém na oční okolí mě zachraňuje kdykoli se mi podráždí očka.

A to je ode mne vše. Co vy nosíte ve svých taštičkách?








You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Já s sebou nosím ještě řasenku, nějaký jednobarevný stín a rtěnku místo lesku, protože lesky moc nepoužívám. :) A kapky do očí s sebou taky nosím.

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tá taštička od essence je krásna :)
    a ten balzám na pery chceeem

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)