Aktuálně

sobota, července 07, 2012

Konečně jsem dorazila domů z práce, toho úděsného vedra!
Dnes pro vás nemám přímo článek o kosmetice, ale podíváme se na pár tipů a akcí, které nás v nadcházejících týdnech čekají. Já jsem se dnes vrhla do úklidu toaletky a můžete se podívat, jak to dopadlo ...


A co že nás tedy v nejbližších týdnech čeká? 
Stále probíhá letní vlna slev v Sephoře, takže kdo jste ještě nenavštívil žádnou pobočku, máte šanci až do konce měsíce. Nevím, jestli si mám udělat výlet do Prahy, protože v tom Liberci opravdu nic moc neměli. Ale nepodařilo se mi zjistit, jak na tom v Praze se slevami vůbec jsou a abych tam jela pro nic za nic ...
Od pondělí budou v Rossmannu v akci Maybelline Color Tattoo za 109 Kč, takže jestli jste je ještě neukořistili, máte nejvyšší čas. Třicet korun slev je třicet korun. Zároveň od 16.7. budou v akci řasenky Maybelline 1+1 zdarma, plánuji si udělat opravdu velkou zásobu :D doufám, že nebudou hned vyprodané. 
V eshopu Rimmel probíhá 35% sleva na laky z kolekce 60 seconds. 
U Dmka rozdávají 100 balíčků s jejich kosmetikou v zákaznické soutěži. Stačí se vyfotit s jakýmkoli výrobkem interní značky Dm a poslat jí na jejich fb stránky. 
Velké letní slevy rozjel i Yves Rocher. Rozesílali takové slevové knížečky, dají se snad vyzvednout i na prodejnách. Nicméně když tam přijdete bez nich, slevu pochopitelně dostanete i tak. 
Ve Fann parfumeriích finišuje 20% sleva na dekorativní kosmetiku, Marionnauld přichází se 40% slevou na parfémy. U Douglase zatím nic. 

Jsem úplně totálně vyčerpaná a pádím spinkat. Jestli víte o nějakých dalších akcích, určitě dejte vedět. Těším se v neděli :-)

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Hezká sbírka a samé lepší věci :)
    Zvlášt ty stíny, na ty jsem obzvlášt úchylná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak víš o té slevě na Color Tattoo? :) V letáku nic nemají...Jsem myslela, že tyhle stíny budou mít v ČR velký nástup, ale zatím mi to připadá jako taková podpultová záležitost, ke které se drogérky moc nevyjadřují :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tvá sbírka se mi hoodně líbí ;) a ty slevy..oni nás snad chtějí uplně zničit :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nevíš, jestli mají color tattoo i libereckým Rossmannu? Když jsem tam byla po škole, tak jsem je vystavené neviděla :/ Díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to netuším. Ale měla jses zeptat, zatím to jsou "podpultovky"

      Vymazat
  5. Super sbírka ! :) Děkuju , že si sepsala jakékoliv akce ! :) Moc mi to pomůže :)

    OdpovědětVymazat
  6. jaké jsou facebookové stránky drogerie DM ?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)