Elsévé ošetřující šampon proti lupům

neděle, července 01, 2012

Máme tu léto, spocené hlavičky pod čepičkami, umaštěné vlásky a s tím související nárůst lupů. Ať už na ně trpíte nebo ne, dnes vám představím ošetřující šampon proti lupům od Elsévé. 
V drogerii mě oslnil svým vymakaným designem a jelikož bohužel patřím mezi ty, které lupy občas trápí, chtěla jsem vyzkoušet nějakou levnější variantu lékárenských šamponů, které obyčejně na lupy používám.


Co slibuje: Účinně odstraňuje lupy, ozdravuje a regeneruje vlasovou pokožku. Vaše vlasy září zdravím. 
Co dělá: Bod číslo dvě, tedy ozdravení a regeneraci vlasové pokožky můžu potvrdit. Jestli trpíte na svědění, nebo zarudnutí, tak s tím vám tento šampon určitě pomůže. Pokožku opravdu zklidní a potřeba drbání je ta tam. Jestli mé vlasy po použití září zdravím, toho jsem si tedy opravdu nevšimla. Celkově na "vyzáži" vlasů jsem nezaznamenala žádný rozdíl. Co se ovšem týče jeho hlavní funkce a to boji proti lupům - tam tedy naprosto zklamal. Nejenže mi lupy nezmizely, naopak mi přišlo, jako by se hromadily. Když jsem si vzala černé tričko, za chvilku bylo od lupů celé poseté!


Postřehy: Konzistence je jako u každého jiného běžného šamponu, takové nazelenalé bahínko :-). Po nanesení na vlasy mi přišlo, že je potřeba ho použít strašlivě velké množství, jelikož skoro vůbec nepěnil. 400 ml balení jsem spotřebovala za 2 měsíce a to jsem jeho používání prokládala používáním Garnier Pure shine. Cena je 99 Kč v Rossmannu. 

Takže za mě mizerných 4/10 za ozdravení pokožky, první místo v rubrice propadák měsíce a pro vás rada čemu se vyhnout.

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Taky jsem kdysi měla modrý Elseve proti lupům a byl to snad nejhorší šampon, co jsem kdy měla. Na vlasech mi nechal takový povlak, který nešel smýt, hlava mě svědila a lupů jsem měla ještě víc. Od té doby žádný šampon na lupy nepoužívám a přijde mi, že se mi už tolik nedělají, ale kde je ta příčina, to nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, ale velké plus pro tebe. Tenhle šampón je prostě hrůza

      Vymazat
  2. z drogerkových šamponů mám odvahu jen na Head&Shoulders a modrý garnier naturals s mátou, ostatní jsou jeden horší než druhý...nejhorší asi nivea pure & něco. Na skutečné odstranění lupů doporučuji Polytar z lékárny (s dehtem, smrdí, ale funguje). Chystám se vyzkoušet ale i nějaké přírodní šampony jako Alverde (ta značka mě ještě nezklamala, kromě růžové řady pro citlivou pleť, do které nově začali přidávat alkohol, předtím tam nebyl, bééééé :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polytaru máme doma zásoby právě :D sice smrdí jak blázen, ale funguje. :D
      Co se týče alverde, tak nevím nevím, osobně bych do toho asi nešla ...

      Vymazat
    2. Polytar se nyní kvůli zákazu nevyrábí a vypadá to, že letos už nebude…aspoň podle http://polytar.cz/

      Vymazat
  3. recenzie na vlasovú kozmetiku ma strašne bavia :)určite ešte niekú sprav :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)