Essence série - matné stíny

pátek, července 20, 2012

Dalším příspěvkem z essence série budou stíny. Předpokládám, že všichni stojany Essence znáte více než dobře, takže jste obezínámeny s tím, kolik stínů prodávají. Takže rozdělím stíny do několika kategorií a první budou stíny matné. 

Jenom na ukázku, abyste věděli, kolik  stínů od Essence jsem kvůli těmto sériím musela zkoušet :D


A na co jsem při tomto experimentu přišla? Na to, že mám pouze dvoje matné stíny :D což je docela překvapivé. Asi se to nezdá, ale naprostá většina stínů od Essence obsahujě nějaký efekt. Třpytky, lesky, metalický efekt, matných stínů aby se člověk nahledal.


První mono stín je v odstínu Spotted! druhé duo obsahuje odstíny Blockbooster a Chill out. Co se stínů týče všeobecně, musíte u Essence hledat. Prostě stoupnout ke stojanu a swatchovat do Álelůja. Jinak to prostě nejde. Osobně jsem tyto stíny dostala v balíčku k objednávce na eshopu BabyBaby, což jasně napovídá tomu, že bych po těchto odstínech sama nesáhla. Je sice pravdou, že se oranžová dá rozetřít tak, že se dá použít jako rozjasňovač, ale kvalita samotných stínů stojí za pěkné houby. Abyste z nich dostali požadovanou pigmentaci, musíte vrstvit jak zběsilí. Prostě to není ono.



Za mě tedy velký palec dolů a pro vás rada, jakým odstínům se vyhnout. Já jsem totiž tyhle "nádhery" hned po otestování nemilosrdně vyhodila do koše. :-)

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. ono kdybys sečetla, kolik si "vyhodila" oknem za všechny tyhle stíny, tak sis mohla pořídit jedny kvalitní :) nechci být rejpavá, ale Essence stíny fakt neumí a jsou dost nekvalitní (podle mě teda :) už jsem sama zjistila, že je to vyhazování peněz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Však ony to jsou moje úplně první stíny, které jsem si kdysi pořizovala. Holt každý někde začínal :-)

      Vymazat
    2. Já musím nesouhlasit. Mám mono stíny od Essence, ve velmi světlé základové barvě a vydrží mi celý den a ani se nehnou. Možná je musím více navrstvit, ale vypadají hezky. Mám doma i stíny od Ester Lauder, pracuji se s nima sice lépe, ale výdrž podobná. Takže bych je nezatracovala ;-)

      Vymazat
    3. Francoais: jasný, touhle fází poznání si každý musí sám projít a zjistit, co mu za to stojí a co ne :) občas nejsem lepší, ale už jsem se poučila a se stíny z drogerie obecně příliš neexperimentuju, protože se většinou seknu :)

      florinka: je to kus od kusu, ale pro mě bylo 95% stínů špatných a nekvalitních. S dobrou bází drží i špatné stíny, ale tady jde spíš i kvalitu stínů jako takovou (často pigmentace stojí fakt za prd a říkám si proč mám zběsile matlat 10 vrstev, abych dosáhla toho samého efektu jako s 1 přejetím kvalitnějšího stínu?) ale je to samozřejmě každého věc :)

      Vymazat
  2. Spotted! mam aj ja :) a kupovala som si ich kvoli tomu ze su matne ako jemny podklad, alebo ked si nedavam tiene, tak len na jemne sfarbenie :) mne vyhovuju, len skoda ze ta farba mi velmi nesadla, skor nejaka do hneda by sa mi hodila ...

    OdpovědětVymazat
  3. Ja souhlasím i nesouhlasím:)
    Mono stíny jsou super, akorát se musí rozmalovat, mám jich docela dost a často je používám.Stejně tak je dobrá paletka v řadě Sun club, ale mamka má tu kulatou paletku v zelené a ta teda nestojí za nic:(
    Takže je to kus od kusu no:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám Spotted, protože jsem chtěla nějaký pěkný meruňkový odstín a tenhle byl ve slevě. Lituji i těch 30 kč, protože je vážně děsný. Po rozetření je barva dožluta, vůbec nenositelná a stejně se do hodiny vytratí kdovíkam. To si radši koupím Catrice ve výprodeji nebo si připlatím za Yves Rocher

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)