Essence série - stíny a třpytky

neděle, července 22, 2012

Dneska se dostáváme ke stínům s tzv shimmer efektem, tudíš k stínům obsahujícím třpytečky reagující na světlo. Přiznejte se, kolik jich doma máte?


Já vlastním tři a to jsem původně měla pouze jeden a kvůli vám jsem ještě běžela do krámu :D
Zleva do prava: 02 dance all night, 24 love me, 06 metropolitan

Dle ukázky můžete vidět, že stíny mají dobrou pigmentaci, a na světlo opravdu dobře reagují. Musím uznat, že mě nijak nezklamaly, jediné co mi vadilo, bylo že postupem času se třyptky začnou odlupovat a padat pod očko. Což je, uznejme, celkem velké mínus. Ovšem na druhou stranu to není nic, co by nevyřešilo přepudrování. Dlouhotrvající, tak jak se píše na obalu, rozhodně nejsou. Výdrž je přibližně pět hodinek, takže s nimi směle můžete skočit do klubu, ale nesmíte se zdržet celou noc :-) První dva stíny se dají směle použít jako rozjasňovače. 
Kdybych to měla zhodnotit nějak v globálu, nemůžu říct, že bych byla vyloženě zklamaná. Na 40 Kč jsou to myslím jedny z lepšíš stínů, které Essence nabízí. 

P:S: Při použití báze se jaksi "vpily" do víčka, takže je používejte bez ní.

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Abych se přiznala, tak já stíny nepoužívám :) Nesluší mi a nemám potřebu je nosit, času dost, možná časem změním názor. Kdybych si měla vybrat, tak bych vlastnila většinu matných, já stíny se shimmerem nemám ráda, zkoušela jsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti přeji hodně štěstí v budoucím hledání. Matné stíny aby člověk pohledal :-(

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)