Essence série - zapečené stíny

pondělí, července 30, 2012

Dneska se opět vrátím k sériím Essence a tentokrát se podíváme na zapečené stíny, na které je teď výprodejová akce, takže se možná necháte k nákupu inspirovat, kdo ví. V těchto sériích váš čeká článků ještě několik, jen na stíny je to předposlední. Takže to nebudu zdržovat a vrhnu se na to rovnou :-)

Zepečené stíny ze základní kolekce mám doma ve čtyřech provedení. Zlatá 02 Stage beauty, fialová 14 divas love drama, růžová 09 Trip to venus a bílá 12 milky way. Co je úžasné na zapečetěných stínech je bepochyby možnost je používat jak "nasucho" tak namokro. Každý stín se skládá z několika paprsků nejrůznějších odstínů a dohromady tvoří velice dobře pigmentovanou barvu na vaše očka. Na co bych upozornila je fakt, že všechny zapečetěné stíny obsahují třpytky, takže matné barvičky nehledejte. Osobně je raději nanáším morké, protože pak mají mnohem intenzivnější barvu. Výdrž je vskutku celodenní, nebo tedy, alespoň já s nimi nemám nejmenší problém a směle je zařazuji k tomu nejlepšímu, co Essence nabízí. Pozor jen na jejich větší prašnost, která se po použití první vrstvy objeví. 

Musím říct, že mým favoritem je odstín 14, kterého mám několik. Já vím, prostě úchylka úchylná. Nicméně, stíny stojí nějakých 75 Kč? A teď jsou v akci za 29 a můžu vám je s klidným svědomým doporučit. U těchto nákupem rozhodně neprohloupíte. 


You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. V Akci za 30 korun? To je dobrý, stíny vypadají dobře tak bych si mohla nějaké koupit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo, já snad nikdy neušetřím:-D, překrásné barvy, určitě vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty stojí jen pár korun, takže to není tak hrozné :-)

      Vymazat
  3. nejsou ty stíny spíš zapečené?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jim říkám zapečetěné a nevidím v tom problém, ale budiž, přepíšu to

      Vymazat
  4. No podľa mňa to majú byť skôr "zapečené" a nie "zapečatené", keďže to pochádza zo slova "baked" ;)
    Inak sú síce teraz v akcii, ale len nejaké 2 alebo 3 farby, takže nie všetky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás mají v akci všechny

      Vymazat
    2. Vážne? Tak to je zvláštne, bola som v 2 Rossmannoch a v oboch mali vo výpredaji len pár odtieňov, ale je pravda, že v oboch boli 2 stojany Essence, takže možno v tých s jedným stojanom potrebujú urobiť miesto novým produktom.

      Vymazat
  5. U nás měli v akci jen odstín 12 milky way a jsem moc ráda, že jsem neváhala a koupila ho : ) Musím potvrdit, že výdrž je opravdu skvělá a to jsem popravdě nečekala : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvlástní, asi se to opravdu Rossmann od Rossmannu liší. Nicméně jsem oc ráda, že jsi spokojená

      Vymazat
  6. neboj, u nás je taky výprodej na všechny odstíny, naštěstí :) mám milky way a stage beauty (ta mě ale zklamala, nevím, proč, ale příjde mi, že na víčko na sucho skoro není vidět narozdíl od té milky way :()

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, na sucho je hodně světlounká, takže lepší je aplikace na mokro.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)