Jak jsem si udělala radost

neděle, července 29, 2012


V Sephoře na Václaváku byla akce 30% sleva na celý sortiment, tak jsem si řekla, že si konečně pořídím tu slavnou They're Real řasenku a lesk na rtíky Sugarbomb, který jsem tam naposledy nechala. Teda, nejsem si jistá, jeslti jsem si minule nevybrala Dallas, ale Sugarbomb taky není k zahození. Oni vůbec ty lesky nejsou k zahození. A také jsem si konečně pořídila bílou tužku na oči, kterou jsem potřebovala už asi tak dvacet let, protože tyhle Sephorácký tužky jsou nejlepší a nejkrémovější na světě.

A to když jsem si věcičky dneska pěkně uklízela, tak jsem zjistila, že mu přetékají šuplíčky :D Asi si budu muset pořídit další. Jenže kam je dám? :D


Také jsem si pořídila pár nových kousků do šatníku, protože na Forever21 měli BOGO akci, no nechte to tam :D. Takže mám doma pár nových tílek. Docela jsem se rozjela v neonu. Ono to takhle na fotce moc vidět není, ale barivčky jsou zářivé, až z nich očka přechází.


Čím jste si udělali v poslední době radost vy?

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Těším na recenzi řasenky i lesku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Benefit také zbožňuju, minulý týden jsem si pořídila jejich sadu na úpravu obočí a korektor Boing a velká spokojenost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I s Boingem? Já jsem přemýšlela nad Erase paste, ale ty odstíny mi přišly všechny velice zvláštní :-(

      Vymazat
  3. řasenka Benefit je skvělá, prosím tě má ta bílá tužka nějaké číslo? dík:)

    OdpovědětVymazat
  4. They are real je ta nejlepšejší řasenka, kterou jsem kdy měla a mám! Dobrá koupě! :)

    http://therealbluefairy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)