Nivea Smooth Milk

pátek, července 13, 2012

Patříte mezi ty, kteří večer nevlezou do postele bez pořádného krémování? Máte suchou pokožku, o kterou se chcete starat a dopřát jí hebkost a vláčnost? Tak možná právě pro vás je dnešní recenze na tělové mléko od Nivei.


Co slibuje: Krémové tělové mléko pro suchou pokožku. Bohaté, rychle se vstřebávající krémové složení s obsahem bambuckého máslo pokožku intenzivně hydratuje, dodává jí hebkost a ochrání před vysoušením. 

Co umí: Tento krém je tak akorát hustý, krásně se vstřebává a pokožku opravdu zanechává krásně vláčnou. Hned na úvod říkám, že nejlepšího efektu docílíte, pokavaď se budete mazat důsledně každý den. Když krém srovnám třeba s krémy od Neutrogeny, které vám hebkou pokožku zaručí i když se budete mazat obden, tak to se u Nivei nekoná. Je potřeba se opravdu mazat. Důsledně. Ale pak to stojí za to. V dlouhodobém srovnání je moje pokožka opravdu vláčnější, hladší a jemnější na dotek. Co na krému ocenuji, že se rychle vstřebává. Takže když se ráno nakrémuji, můžu se hned oblékat a netrávit další minuty čekáním. :-) Krém má příjemnou vůni, na což jsou již zákaznice Nivei zvyklé. Tentokrát k němu přidali i zajímavý design. Krém můžete koupit v klasické tubě, tak i pumpičkovém aplikátoru.
Za 109 Kč je to milý pomocník pro všechny suché pokožky. 8/10





You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Já jsem si od Nivei oblíbila tělové mléko Q10 a musím říct, že je z celé řady nejlepší. Pokožka je po něm krásně hebká a taky vypadá líp. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem hrozný lenoch, a tak mám vždycky dojem, že mi žádné mléko nepomáhá.. možná kdybych se mazala pravidelně :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)