Sephora highlighting compact powder

středa, července 04, 2012

Prvním úlovkem ze Sephory, na který se podíváme je jejich rozjasňující kompaktní pudr. Určitě jste o něm již slyšeli, protože ho vlastní snad všechny blogerky na celém světě. Nebo jste na něj minimálně, díky jeho rozkošnému designu, určitě koukali v Sephoře, no přiznejte se :-)


Rozjasňující kompaktní pudr, který mám v odstínu I20 Rose pink (zbarvený je do růžova, druhá verze je více do bronzova ), je velice krásně designově provedený, 11 gramu produktu obsahující (tudíž trošku menší - klasické pudry mají většinou 14 gramů) nepostradatelný pomocník vašeho každodenního makeupu.


Když pominu už několikrát opěvované krásné balení, opravdu dostojí svému jménu. Obsahuje velkou koncentraci velice jemně namletých třpytek, tudíž odráží světlo pod určitými úhly. Rozhodně po aplikaci nevypadáte jak zlaté prasátko (ne že si s ním poprášíte celý obličej!). Má pudrové složení, není hutný, velice dobře se s ním pracuje. Osobně ho používám tak, že ho trošku popráším na lícní kosti a do očního oblouku.
Dalším plusem je krásná vůně, pokud znáte Yankee candle, tak voní úplně stejně jako svíčka Soft blanket, tudíž jako zásyp na miminka :-) 
Někoho by mohla odradit cena, která je dle mě ovšem akorátní a to 320 Kč. Když si k tomu připočtete, že Sephora má neustále akce 20%, teď 1+1 zdarma, tak je to zanedbatelná cena.


Jediná věc, která mě na něm mrzí, je, že vzhledem k tomu, jak jemňoulince je namletý, tak docela hodně práší a tudíž vám po aplikaci zůstane v balení zbytečně plno rozsypaného produktu. Buď musíte balení dobře uchovávat a použít tyto drobečky při další aplikaci a nebo si holt hodně produktu zbytečně vyplácáte. Ale každá šikovná holka si s tím snad poradit umí. :-)

Pro mě se stal novým nepostradatelným pomocníkem a získává 9/10 bodů (za to prášení). 

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. můj favorit :) podle mě jedna z nejlepších věcí ze sephoří dekorativky :) mám oba a miluju je (i když já miluju asi všechny moje rozjasňovače :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se hned zamilovala a to rozjasňovače nemusím :D

      Vymazat
  2. Já ho teda nevlastním, ale přiznávám že jsem na něj koukala. A asi to bude jedna z dalších věcí která mi přibude na seznam co si musím koupit :D

    OdpovědětVymazat
  3. u me teda minus i za to, ze se spatne otevira... ale miluju ho - nedala bych ho z ruky .-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)