Tip na super peeling

středa, července 25, 2012

Co opravdu skvělého jsem za poslední týdny vyzkoušela? Světe div se, ale je to Belea sprchový peeling. Tento je konkrétně z limitované edice s parfemací Indický čaj a vanilka, ale co jsem to byla včera omrknout v Dm, tak ho stále mají. A pokud ho u vás nenajdete, nezoufejte, takhle skvělé jsou totiž všechny peelingy od Balei. 


Balea sprchový peeling je balen v klasické plastové tubě a obsahuje 200ml produktu a stojí 39 Kč. Zaprvé, naprosto dokonale voní. Ale fakticky neuvěřitelně. Kdyby někdo vytvořil takový pafém, tak bych se v něm doslova koupala. Zadruhé, obsahuje miliony peelingových částeček. Nikdy mi do ruky tak hustý peeling nepřišel. Na obalu se sice píše, že má olejovou stukturu, ale mě přijde přiše gelový. Pod pojmem olej si představuju vodu, tohle je hutná, hustě se roztírající hmota, která přilne k vaší pokožce na vytvoří na ní silnou vrstvu, kterou musíte dobře vmasírovat do kůže. Díky tomu, jak je hustý, bych řekla, že by s ním mohli mít problém "citlivky" protože tenhle zázrak vám kůži suprově "vydře" a to nepřeháním :-)

Já jsem se do něj zamilovala a nakoupila si zásoby. Takže jestli hledáte pořádný peeling za velice příznivou cenu, tento vám mohu rozhodně doporučit. 10/10


You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. taky mám peelingy od balea moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se opravdu zamilovala, takový zázrak za pár korun!

      Vymazat
  2. to musím co nejdřív vlítnout do DM a hlavně vyléčit svou rýmu, abych z toho zkoušení něco měla..já teda ne peelingy moc nejsem, je to pro mě nepohodlné - vždycky mám víc obroušené dlaně než tělo, takže kdyby měli raděi tuto vůni i ve sprch gelu, tak budu jedině ráda - indický chai (chai latté) piju po litrech a je to lahoda největší - kardamon, zázvor, skořice....hmmmmm :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jí ve sprcháčí hledala, ale zatím neúspěšně. Rozhodně dej vědět, když ho objevíš :-)

      Vymazat
  3. Koukala jsem na něj, ale zatím odolávám :)

    OdpovědětVymazat
  4. můžu se zeptat. kde kterém regálu mám zhruba hledat? vždycky, když přijdu do dm, tak tam strávím aspoň půl hodiny, protože nemůžu skoro nic najít.. bude to někde u sprchových gelů? nebo spíš u tělové kosmetiky?

    OdpovědětVymazat
  5. s tebou musím souhlasit! tento peeling je super..lepší jsem vážně neměla..mám doma do zásoby dvě balení :D

    OdpovědětVymazat
  6. Sprch. peelingy jsem si za poslední dobu neskutečně oblíbila, díky za další tip :)

    OdpovědětVymazat
  7. mám už 3 balení a pořád mě neomrzel :) je zkrátka super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)