Wet'n'Wild

pátek, července 06, 2012

Dneska poruším své pravidlo, dávat na blog pouze věci dostupné v ČR a představím vám paletky od Wet'n'Wild, které jsem sehnala u zlatosfery (pro vás dobrý typ na super věci). Pokud se v blogovém světě pohybujete a to tedy především v tom na youtube, museli jste o společnosti Wet'n'Wild už slyšet mnoho. Každá bloggerka z USA se rozplývá nad jejich výrobky (stíny především), takže když jsem u zlatosféry zahlídla další várku blog sale, kde se tyto tři zázraky pyšně vystavovaly, neváhala jsem a hned jsem se chopila příležitosti. 


Jedná se o tři paletky: 8stínová 738 comfort zone, 6stínová 249 Vanity a 3stínová 335 Treatment time. Uchvácená jsem především z Treatment time, ne jen proto, že Emily má k této paletce mnoho tutoriálů. Mimochodem, EmilyNoel aka BeautyBroadcast je jedna z mých nejoblíbenějších youtube gurus a vše co řekne je pro mě jako svatý grál :D

Každá paletka má na jednotlivých stínech napsáno, kam byste je měli aplikovat - takže jsou skvělé pro začátečníky. Samozřejmě, absolutně se tím nemusíte řídit, ale věřte tomu, že u W'n'W vědí o čem mluví, paletky obsahují pečlivě vybrané, skvěle se doplňující stíny, takže s nimi dosáhnete naprosto okouzlujícího looku. Pamatujete si poslední zelené líčení, které se tu objevilo? Toho jsem docílala právě pomocí těchto paletek.
Cena se v USA pohybuje od tří do pěti dolarů, což mi příjde naprosto směsné, za paletku obsahující tolik stínů ve skvělé kvalitě. Jenže konrurence ve státech je holt veliká.

Jednotlivé paletky obsahují jak matné, tak lesklé (někdy i třpytky obsahující) stíny. Všechechy ukázky stínů jsou bez použití primeru. Není to úžasné? Stíny jsou velice dobře pigmentované. Jsou purové, ale jsou tak velice jemně mleté a slisované, že z nich neupadne ani smítečko. Vydrží mi po celou pracovní dobu, samozřejmě s bází.
Jeden stín obsahuje 1,5 gramu produktu, což je nádhera. Když k tomu přidám ještě krásné balení, tak si přeju přestěhovat se do USA a nakoupit si všechny varianty, které se prodávají.!!!

Někdy mě fakt štve, kolik úžasných (v tomto případě totálně dostupných) věcí se ve světě prodává a k nám se nedostane. Nezbývá nic jiného než výlety a ebay. 

Nicméně, tahle nádhera odemne získává 10/10 a prosím vás, až někdo pojedete do USA, rozhodně je nepřehlédněte!





You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. mám je na wishlistu, vypadaj prostě skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletky jsou skvely! Oblibela jsem tu velkou, a tu Treatment time taky znam z BeautyBrodcastu)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)