Už se to blíží

sobota, září 22, 2012

Birthday wishlist
Už ve čtvrtek oslavím 21. narozeniny (pojedu do Vegas a roztočím tam ty těžce vydělané miliony na brigádách :D) a proto jsem si připravila takový malý průvodce tím, co za dárečky mě čeká. :-)
Rozhodně se těším na novou zimní bundičku. Nemusí to být zrovna tahle, ale nějaká klasická, příjemná, co mě pokud možno co nejvíce zahřeje. Co se týče dalších nezbytností, rozhodně si pořídím i nové botky (pořádné vyhřáté kozačky do těch polárních mrazů, co nás čekají) na zimu a krásnou velkou tašku/kabelku do školy. 
Pochopitelně nesmím opomenout ani kosmetiku. Od mamky už vím, že se můžu těšit na záhadný balíček od Vichy. Dnes ráno jsem si sama udělala radost u Plum na eshopu a to: Revlon lip butters a Urban Decay 24/7 eyeliners. Taky jsem kvůli tomu vstávala už v sedm a teď už koukám, že je vše rozebráno. :D
Do narozenin by mi snad měl stihnout přijít i balíček štětců Real Techniques, na které se už těším jako malá, ale když to nestihnou, tak se také nic neděje. Co více si přát? Jasně, na seznamu toho mám plno, ale hezky pěkně popořádku.
Co myslíte, je něco, co bych si rozhodně měla pořídit?


You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. Ty bláho, Ty už přesně víš, co dostaneš:-). Ale že sis vybrala šikovně:-). Moc hezké věci. Doufám, že ale dostaneš i další překvapení:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to budeš mít krásné narozeniny :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak s předstihem přeji všechno nejlepší! Ta bundička je moc krásná, takovou sháním už snad dva roky. Můžu se zeptat, kde jsi ji objevila?

    OdpovědětVymazat
  4. Všetko najlepšie :) Mne sa strašne páči ta bundička :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké věci sis vybrala, největší radost by mi udělala asi taška :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na ní moc těším, už dlouhou dobu jsem potřebovala nějakou pořádnou.

      Vymazat
  6. Tak to si dám obzvlášť záležet na zabalení, když to je k narozkám :-) Mě se zrovna strašně moc líbí ta bundička - vypadá moc pohodlně:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, ty máš úžasný přání, krásně se umíš rozmazlovat. Štětce si chci taky koupit, tak doufám, že se můžeme těšit na tvou recenzi, až ti dorazí.
    A abych nezapomněla...congratulations! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)