Dny Marianne ve fotkách

neděle, září 09, 2012

Ha, tak dlouho jsem se na tuto událost těšila a ona tak rychle uběhla. V sobotu ráno jsem si hezky přivstala, abych již v 8:05 seděla v autobuse do Prahy a spolu s mamčou jsme se vrhli do vírů nakupování. Po dalších 45 minutách v metru jsme dorazili na Chodov a velké nakupování mohlo začít. Jak to dopadlo?


Hned po příjezdu jsme se vrhli na snídani do Panerie. Já jsem si dala panini s mozzarrelou a rajčaty, mamka s kuřetem a slaninou. Vypadalo to nádherně, vonělo to nádherně a chutnalo to ještě líp. Nejlepší způsob, jak začít den.


A takhle nějak to vypadalo po ránu na  Chodově. Nikde nikdo, všude klid. Jak rychle se to ovšem změnilo a najednou nebylo kam se schovat!


Naše první Marianne taška, báli jsme se, abychom nějakou dostali, takže jsme si v Douglasu řekly rovnou o dvě, abychom měli nákupy kam skládat a vypadat při tom velice stylově .D Jak to dopadlo, se můžete podívat níže.


Plakáty a promoakce byli opravdu na každém koutě. Před každou prodejnou někdo rozdával letáky a zval na nákup.


Ano, počítáte dobře, nakonec se nám doma urojilo 6 tašek plus jedna ze Sephory. Náklad jak blázen a pan řidič se na nás koukal jak na  chudinky, s čím se to táhnem. Navíc, dostat se s tímhle na sedačku, to byl pořádný zápřah.


V Manufaktuře jsem dlouho, dlouho přemýšlela, jelikož jsem od nich ještě nic neměla, nakonec jsem sáhla po sadě miniaturek z vinné řady, která mi voněla nejvíc, abych vyzkoušela co se dá.


Dáreček ze stanu Marriane - fotorámeček, antiperspirant a tělové mléko. Milé, že? 


Vichy - k nákupu nad 350 Idealia a odličovač. Tato akce mi přišla nej co se týče peněženek zákazníků. Nemůžu se dočkat, až vše vyzkouším.


V Douglasu byli přes obrovitánský nával naprosto milí. Odnesla jsem si lesk na rty a stíny. Nejenže jsem dostala jako věrný zákazník slevu 30% a dárek z vlastní řady, který jsem si mohla vybrat. Navíc jsem si odnesla i řasenky Collistar, které byli avizované k nákupu. Jojo, slyšíte dobře. Požádala jsem o dvě a světe div se, nebyl to žádný problém.


Do Sephory jsem lítla kvůli Benefitu, jak jinak. Slečna vyzážiska byla ohromně vstřícná, nalíčila mě, doporučila a ujistila mě, že si nemám zapomenou vyzvednout miniaturky jako dárek v krásném balíčku. A ouhla, balíček už nebyl, o čemž mě slečna na pokladně jaksi zapomněla informovat. Tak jsem se těšila, že skusím porefessional a ono nic. Místo toho mám Hello flawles .. v odstínu, který mi nemůže nikdy sedět a miniaturku řasenky, která je opravdu miniaturní. Taštičku od Beyonce radši ani komentovat nebudu, jako jo, kdo vám dneska dá co zadarmo a upřímně jsem ani nečekala, že by tam zrovna dárečky od Benefitu byly - ale světe div se, oni nebyly ani dárky od Sephory - žádná manikůra, jenom leštička nehtů a čokoláda a lízátko to fakt nespraví. Od Sephory jsem toho čekala víc, kor když museli předpokládat tak velký nával.


 V Albi jsem si pořídila diář a relaxační polštářek.


 Z Reserved je tahle skvělá bundička na zimu.


A nakonec olejíček od L´orealu, který jsem ukořistila poslední v Palladiu po návštěvě snad deseti drogerií.

Upřímně řečeno, jsem naprosto vyřízená, ale víceméně spokojená s nákupy. Možná bych si toho bývala pořídila i víc, ale především nekonečné fronty v obchodech a převážně unavený personál (čemuž se nemůžu divit) mně od toho odradil.

Jak jste pořídili vy?

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Skvělý článek. Už se těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkný nákup :) taštičky Benefit byly nedostatkové koukám všude, proto jsem radši vyrazila už v pátek. Ale jinak jako dárek v Sephoře měla být jen leštička na nehty, nic víc :) To je teda v pořádku, ale neměli i spoustu jiných dárků :) Alespoň, že se to snažili kompenzovat něčím jiným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Mně tedy na chodbě holčiny tvrdily něco jiného. :-) chápu, že chybyčka se vloudila, ale holt mohli čekat ten nával!

      Vymazat
  3. U nás naštěstí toto není, jinak bych domů přišla zasypána taškami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je právě škoda, občas se utrácet přeci musí :-)

      Vymazat
  4. ten olej je ztráta peněz aspon pro mě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám bohužel poslední dobou strašlivě zničené vlasy

      Vymazat
  5. jo já ale já s tím olejem vůbec nejsem spokojen,vlasy zdravější nejsou,ani nevypadají líp,nevidím žádny účinek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)