Elf custom paletka

pátek, září 14, 2012

Ahojky, dnes vám ukážu poslední věc, kterou jsem si koupila od Elfu - půjde o vlastní (custom) paletky, které si sami můžete vytvořit. Určitě jste již o tomto systému slyšeli. Koupíte si prázdnou paletku (39 Kč) a doplníte ji vlastními stíny (39 Kč/ks).
Paletky Elf se prodávají v bílém provedení a mají místa na 4 stíny (popřípadě pudr, tvářenku). V horním víčku se skrývá zrdcátko a uvnitř paletky je také pěnový a štetečkový aplikátor. Paletka je vyrobena z tvrdého plastu, takže se nemusíte bát, že by se vám v kabelce rozbila. Za sebe musím říct, že se mi balení velice líbí, je takové elegantní.


Jak jsem již psala v úvodu, paletku si podle libosti doplníte o vlastní stíny. Já jsem si vybrala driftwood, wisteria, truly pink a golden glow (horní řada z leva). Každý jednotlivý stín obsahuje 1,5 gramu produktu. U Elfu si vybíráte na stránkách, takže vám doporučuji si nejdřív na jednotlivých stránkách se swatchy skontrolovat, co si vlastně kupujete, abyste pak nebyli překvapeni.



Musím říct, že jednotlivé stíny jsou překvapivě dobře pigmentované (na tu cenu) a výdrž je velice obstojná. Ano, na večer už hrudkovatí a tomu nezabrání ani nejlepší primer na světě, ale tak co byste za 40 Kč chtěli? Za sebe říkám, že tohle jsou nejlepší stíny od Elfu (lehce je na víčko nanesete, dobře se s nimi pracuje), které jsem zatím vyzkoušela. Ne, nebudu si je kupovat znova, ale pro někoho, kdo s kosmetikou začíná, jsou vhodné. Já si alespoň nechám tu úžasnou paletku na cesty :D

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Jé, tohle je krásný blog. A paletka taky. Mě by však stačily barvy jen dvě - ta tmavě hnědá a cihlová.

    OdpovědětVymazat
  2. musím se přiznat, že ELF je jednou z těch značek, která mě neláká. připomíná mi to Essence, levný a dost často nekvalitní. sama paletka bez stínů ale vypadá nádherně.

    jo, a ve 2. odstavci ke konci to "rozbyla" má být s "i".

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)