Flawless Eyeshadow

úterý, září 11, 2012

Dneska se podíváme na další věc od Elfu, o který si neustále píšete, konkrétně tedy na stíny. Rovou říkám, že konkrétně po tomto quatru jsem sáhla díly EmilyNoel83 na youtube, která si ho celkem chválila a tak jsem si řekla proč ne, třeba mě překvapí. Existuje několik variant - já mám verzi Beautiful Browns.


Elf se vrhnul do napodobování "velkých" značek, takže přináší paletky stínů, které by měli více či méně sednout k dané barvě očí. Quatro má pochopitelně 4 barvy, u kterých máte dokonce i napsáno, kam je přesně použít (mimochodem, malovala jsem se se stíny zhruba 4x a teď už v paletce pomalu nic není). Balení obsahuje miniaturní zrdcátko a děsivý aplikátor. Vůbec celé to balení vypadá děsivě levně, no nic, Elf - ale mně to vadí.


Pigmentace stínů je na Efl a vůbec takové ty levné značky dobrá. Nicméně v průběhu dne děsivým způsobem hrudkovatí a slévají se - nepomáhá na to ani báze, s tou je to možná ještě horší. Vzhledem k tomu, že se stíny špatně vrství, máte na víčku najednou 5x tolik vrstev, než byste potřebovali a tenhle "zázrak" pak vyplácáte, ani nevíte jak.

Ať se na mě Elf nezlobí, ale bohužel ani tímhle výrobkem mě nepotěšil a já stále čekám na něco, co by od této značky stálo za to.

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Kdyby se mi nějaká z těch variací líbila, tak je asi už mám, tak jsem celkem ráda, že to tak není, když to čtu :-) A k jaké barvě očí má toto být? To jsem nevěděla, že se dělají stíny s takovouhle volbou barev pro oči, to se budu muset porozhlédnout u nějakých "velkých" značek :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, dělá to hodně značek (Maybelline, NYX, Too faced) a jak již sám název říká, tyhle barvy mají být pro hnědé oči

      Vymazat
    2. Aha, tak takhle, to mě nenapadlo, já myslela, že název popisuje ty barvy ve stínech. Mně přišlo divné, že ke hnědým očím jsou hnědé barvy, ale prý hnědým sluší všechno, takže to tak asi bude :-)

      Vymazat
    3. To mě taky :D ale píšou to tam. Vždyť říkám, že to maj celý nějaký popletený :D

      Vymazat
    4. Jo, měl to L'Oreal, byly to takový nevzhledný drahý škatulky. Ale tohle jsou obyč. stíny, který jsou ,,tón v tónu" , aby se s tím dalo vystínovat víčko pro méně zkušené, proto i ty popisky. Jakože než zmizí používáním ten nápis, tak už se to naučíš :D Mimochodem to balení se mi nevím proč líbí. Asi proto, že je to okopírované od Revlonu viz http://www.kosmetikavelkoobchod.cz/kosmetikavelkoobchod/eshop/2-1-PRODUKTY/12-2-REVLON/5/3622-REVLON-Color-Stay-12Hour ;-)

      Vymazat
  2. Mám je doma, dokonce jsem na ně dělala i recenzi. Používám je často, mně celkem vyhovují:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ta variace barev, přesně dle mého gusta. Jak kvalitní jsou, to už je jiná...

    PARIS-LONDON giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Barvičky jsou nádherné,ale to je nejspíš to jediné, co lze pochválit.. no nic ;) Prostě - Elf :D
    Ale co je podle mě docela fajn, je tekutá rtěnka z základní řady... tedy, rtěnka.. trochu lesk, ale má super pigmentaci a docela i výdrž je fajn ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)